Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στην Αργολίδα (vd)

Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στην Αργολίδα (vd)

Διήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα πραγματοποιεί σημερα Σάββατο 21 και αύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε Άργος, Ναύπλιο και Επίδαυρο.















Στο γεμάτο κόσμο, παραγωγικούς φορείς ,πολιτευτές, κομματικά στελέχη και μέλη του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και Αρκαδίας συναντήθηκε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Άργος.












Του εξέθεσαν τα προβλήματα των εργατών ,της ανεργίας , των παραγωγικών τάξεων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως έχει ξεκάθαρη εικόνα για την Καλιφόρνια της Πελοποννήσου από την ενημέρωση που του έκανε ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός τον οποίο και χαρακτήρισε σταθερή αξία.


















Μίλησε για τον τουρισμό και την αναπτυξιακή πορεία που μπορεί να έχει ο Νομός Αργολίδας και ποιες παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ανάπτυξης.










Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου, προσκύνησε τα ιερά λείψανα, παρακολούθησε τον Αρχιερατικό Εσπερινό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ελάσσωνος Χαρίτωνος.










Εκεί τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών.




















Η κεντρική ομιλία του κ  Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Ναυπλιο στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου Φουγάρο.






















Παρόντες επίσης εκτός των άλλων ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης,  ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσσης, η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, ο Πρόεδρος συντονιστικού Πελοποννησου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαλτέζος, ο Πρόεδρος των πρώην Νομαρχών και Περιφεριαρχών Ελλάδος Δημήτρης Σαραβάκος, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Ελένη Παναγιωτοπούλου, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο Επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ελένη Αποστολοπούλου και στελέχη και μέλη του κόμματος. 

 

http://www.argolikeseidhseis.gr

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...