Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάλπες στήνουν και οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Κάλπες στήνουν και οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Εκλογές θα γίνουν την 1η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη, για την ανάδειξη εκπροσώπων των Διοικητικών Υπαλλήλων για τη συγκρότηση των συλλογικών οργάνων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τυχόν επαναληπτικές εκλογές Θα διενεργηθούν την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017.
Θέσεις εκπροσώπων
Ένας τακτικός με τον αναπληρωτή τον για τη Σύγκλητο τον Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (συμμετέχει και στο Πρυτανικό Συμβουλίου) με διετή θητεία και με δικαίωμα επανεκλογής. 2. Ένας τακτικός με τον αναπληρωτή του για τη ΜΟΔΙΠ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με διετή Θητεία και με δικαίωμα επανεκλογής. Οι ενδιαφερόμενοι Θα πρέπει να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους με κατάθεση υπογεγραμμένης αίτησης στο κεντρικό πρωτόκολλο ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 25 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00.
Η εκλογή Θα γίνει με κάλπη, από ενιαίο ψηφοδέλτιο με άμεση, μυστική και καθολική ψηφοφορία, με δικαίωμα μιας ψήφου. Τόσο για την πρώτη εκλογική διαδικασία, όσο και για την περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας. οι ώρες διενέργειας της ψηφοφορίας Θα είναι από 10:00 έως 13.00 και Θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (1ος όροφος) του κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Εκλόγιμοι είναι οι Διοικητικοί Υπάλληλοι (Μόνιμοι και Ι.Δ.Α.Χ) που υπηρετούν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Ευθύνη διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας
Την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας Θα έχει τριμελής εφορευτική επιτροπή με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη, η οποία Θα ορισθεί από τον Πρύτανη του Ιδρύματος σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε περίπτωση που δεν εκλεγούν οι εκπρόσωποι, τα παραπάνω συλλογικά όργανα Θα συγκροτηθούν χωρίς εκπροσώπους των Διοικητικών Υπαλλήλων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...