Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα έργα θα "τρέξουν" στον δρόμο "Πάτρα - Τρίπολη" (111)!

Νέα έργα θα "τρέξουν" στον δρόμο "Πάτρα - Τρίπολη" (111)!

Με ένα σημαντικό έργο συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα οδικά έργα συντήρησης του εθνικού οδικού δικτύου της.

Στο πλαίσιο προγραμματισμού δημοπράτησης των εργολαβιών ύψους 35,5 εκατ. ευρώ – κονδύλι που διεκδίκησε και εξασφάλισε η Περιφέρεια- χρηματοδοτείται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, η συντήρηση – βελτίωση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο. 33 «Πατρών – Τριπόλεως» (πρώην 111). Έργο προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με την ημερομηνία λήξης των προσφορών στις 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα η 10 το πρωϊ.

Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας είπε: «Μέσα από τη στενή συνεργασία των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών δρομολογούμε στους προβλεπόμενους χρόνους την ολοκλήρωση αυτών των μείζονος σημασίας για την οδική ασφάλεια εργασιών, όπως η δημοπράτηση για την άρση της επικινδυνότητας στην Πατρών – Τριπόλεως – πρώην 111- και οι παρεμβάσεις στην ΝΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων, τα οποία και θα παραδώσουμε σύντομα στην τοπική κοινωνία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...