Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναταράξεις στην «παράταξη Τατούλη» | Τζεφεράκος για τοποθέτηση Νικολάκου: «Λυπάμαι και ντρέπομαι» - Αντίδραση κι από τον Χειβιδόπουλο! (vd)

Αναταράξεις στην «παράταξη Τατούλη» | Τζεφεράκος για τοποθέτηση Νικολάκου: «Λυπάμαι και ντρέπομαι» - Αντίδραση κι από τον Χειβιδόπουλο! (vd)

(Μεγάλες … αναταράξεις προκαλεί στο εσωτερικό της παράταξης του Περιφερειάρχη η αναφορά που έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου για τις δηλώσεις της γραμματέως του Χριστοφοράκου (Siemens) περί μιζαδόρων στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Βέβαια, η Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι δεν ασπάζεται τις δηλώσεις αυτές, αλλά τόνισε ότι πρέπει να δοθούν πειστικές εξηγήσεις από τα δύο ιστορικά αυτά κόμματα, κάνοντας μάλιστα αναφορά ακόμα και στον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη!
Εκτός από την on camera αντιπαράθεση Νικολάκου – Παναγιωτοπούλου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), το θέμα είχε και συνέχεια…
Ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Τζεφεράκος (ο οποίος επίσης έχει εκλεγεί με την παράταξη του Περιφερειάρχη) απευθυνόμενος στη Ντίνα Νικολάκου, είπε: «Να μας διευκρινίσει η κυρία Αντιπεριφερειάρχης τι πέταξε για τη γραμματέα του Χριστοφοράκου. Έγινε αυτή (σ.σ. εννοώντας τη γραμματέα του Χριστοφοράκου) τιμητής των κομμάτων και της πολιτικής; Μία που πιθανόν είναι κατηγορούμενη; Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτό που ειπώθηκε ότι η γραμματέας του Χριστοφοράκου προσβάλει όλα τα κόμματα και την πολιτική ζωή».

Στη συνέχεια, η Ντίνα Νικολάκου, αφού τσακώθηκε με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. κ. Στρατηγάκο και της αφαιρέθηκε για λίγο ο λόγος, στη συνέχεια είπε, απαντώντας στον κ. Τζεφεράκο: «Μην έχουμε εντάσεις εδώ και μην βγάζουμε τις κακές καταβολές μας ο καθένας. Εγώ είπα πριν τι ειπώθηκε στο εφετείο κακουργημάτων της Αθήνας. Αυτά ειπώθηκαν και οφείλουν αυτοί καταγγέλλονται ως μιζαδόροι να απαντήσουν στον Ελληνικό λαό. Παιδιά, μην τρελαίνεστε και μην ενώνετε τις φωνές σας, χωρίς να είστε σίγουροι για τίποτα. Έχω δικαίωμα να πω την άποψή μου.»
Να σημειωθεί ότι στο τέλος, αντέδρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος.
Μάλιστα, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γαβρήλος είπε προς την κα. Νικολάκου: «Πως τα καταφέρατε και βάλατε όλες τις πτέρυγες απέναντί σας;»
Για να απαντήσει εκείνη … «Είναι πολύ θετικό αυτό.»

Δείτε το βίντεο!

2 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Την καλή καρυδιά όλοι την πετροβολούν.Και αυτοί όπως έλεγε ο Ιζνογκουντ "Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη!"

  • Πετραν
    Πετραν Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Άχρηστοι!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...