Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κορινθία | Βρήκε γάτα κρεμασμένη σε δέντρο ...

Κορινθία | Βρήκε γάτα κρεμασμένη σε δέντρο ...

Στην περιοχή της Καλλιθέας στην Κορινθία μια γυναίκα εντόπισε τυχαία τη νεκρή γάτα που βλέπετε την οποία κάποιος έπνιξε κρεμώντας τη σε μια ελιά.

Η Αναστασία Τσόγκα που τράβηξε τη φωτογραφία και την ανέβασε στο facebook στη σελίδα Corinthos City για το έγκλημα επισημαίνει τα εξής: «Κάποιος άνθρωπος (ο θεός να τον κάνει) στην Καλλιθέα Κορίνθου διέπραξε αυτήν την απάνθρωπη ενέργεια...Θλίψη μου προκαλεί πως 2017 και οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τα ζώα..και εκτός αυτού φέρονται με βάναυσο τρόπο και δεν καταλαβαίνουν πως η κάθε γάτα και ότι ζει ανάμεσα στους ανθρώπους έχει μια ψυχούλα... Σας παρακαλώ κοινοποιήστε ώστε να μπορέσει να βρεθεί αυτός ο εγκληματίας και να τιμωρηθεί για αυτό το έγκλημα....Ρε ζώο άνθρωπε τι σου έφταιγε η γατούλα να την βασανίσεις έτσι ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...».

https://www.zoosos.gr 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    μη λυπάστε κυρία μου για την παιδεία του ανθρωπόμορφου ,διότι απλώς δεν έχει,μπορεί να ξέρει γράμματα αλλά είναι απαίδευτος και βάρβαρος αυτός ο νταής που τα έβαλε με μια γάτα και τη νίκησε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...