Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Ευρώτα

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Ευρώτα

Στο δημοτικό κατάστημα Σκάλας του δήμου Ευρώτα ορκίστηκε σήμερα Τετάρτη παρουσία των τοπικών αρχών ο νέος δήμαρχος κ. Δήμος Βέρδος κι ανέλαβε επίσημα τα νέα του καθήκοντα.

Οι ιερείς οι οποίοι εκπροσώπησαν την ιερά μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης στην προσφώνησή τους εξέφρασαν στο νέο δήμαρχο την αναγκαιότητα ενότητας και σύμπνοιας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.Στην αντιφώνησή του ο κ. Βέρδος, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των δημοτών, ενώ υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει το όραμα του απελθόντος δημάρχου για έναν δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο.

Σύντομο βιογραφικό του Δ. Βέρδου


Ο Δήμος Βέρδος γεννήθηκε το 1968 στην Μυρτιά Λακωνίας όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Παρασκευή Μαρκάκου και έχει δύο αγόρια τον Γιάννη και τον Γιώργο. Φοίτησε στην Πυροσβεστική Ακαδημία Αθηνών και εργάστηκε επί 23 έτη σε υπηρεσίες της Αττικής και της Λακωνίας. Από νωρίς ανέπτυξε κοινωνική δράση συμμετέχοντας ως πρόεδρος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Διετέλεσε ως υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Ευρώτα τα τελευταία 3,5 χρόνια, πρωτοστατώντας στην ίδρυση του πρώτου στην Ελλάδα εθελοντικού Πυροσβεστικού σταθμού β΄ τάξης στο Δήμο Ευρώτα.Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δ. Ευρώτα και με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Γρυπιώτη ορίστηκε αντιδήμαρχος Δ. Ευρώτα (στη θέση του Π. Πολολού), αρμόδιος για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, Πολιτικής Προστασίας, γραφείου κίνησης, καθώς και προγραμματισμού και υλοποίησης έργων μικρής κλίμακας (έργα αγροτικής οδοποιΐας και συντήρηση δημοτικής οδοποιΐας), αξίωμα το οποίο κατείχε μέχρι σήμερα. Ήταν, επίσης, αναπληρωτής του δημάρχου Γιάννη Γρυπιώτη.Σε μια κρίσιμη καμπή για το Δ. Ευρώτα που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από φυσικές καταστροφές τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Βέρδος καλείται να ολοκληρώσει το έργο της παράταξης Γρυπιώτη, μένοντας πιστός στις αρχές του συνδυασμού, αλλά ταυτόχρονα «υποχρεωμένος» να βάλει τη δική του «σφραγίδα» στη διοίκηση του δήμου του, περίπου δύο χρόνια πριν από τις επόμενες δημοτικές εκλογές.Ο «Λακωνικός Τύπος» συγχαίρει το νέο δήμαρχο Ευρώτα και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του.

Με πληροφορίες από laokonikos.gr και laconialive.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...