Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκουπίδια - Παλαιόχουνη | Οι καταγγελίες Μπέζου, η απάντηση της ΤΕΡΝΑ και η αντίδραση της Περιφέρειας

Σκουπίδια - Παλαιόχουνη | Οι καταγγελίες Μπέζου, η απάντηση της ΤΕΡΝΑ και η αντίδραση της Περιφέρειας

Σε καταγγελίες για «ανίσχυρα προσύμφωνα αγοροπωλησίας γης και άκυρα οριστικά συμβόλαια» εκτάσεων στην περιοχή Παλαιόχουνη της Αρκαδίας, όπου προβλέπεται κατασκευαστεί τμήμα των υποδομών της ΤΕΡΝΑ, στο πλαίσιο του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου έχει προχωρήσει ο Αρκάς Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

Ο κ. Μπέζος, με σειρά αναρτήσεων, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, έχει προχωρήσει σε καταγγελίες, προαναγγέλλοντας μάλιστα προσφυγή στη δικαιοσύνη. Πρόκειται για μία σειρά αναρτήσεων από τις 6 Δεκεμβρίου ως σήμερα που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» -στο πλαίσιο της ενημέρωσης του αναγνωστικού του κοινού - παραθέτει το περιεχόμενο των δημόσιων καταγγελιών του κ. Μπέζου, αλλά και τις απαντήσεις από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χωρίς φυσικά να υιοθετεί τίποτα, αφού άλλωστε είναι μία υπόθεση η οποία – είναι πλέον πιθανό- να κριθεί τελικά στη Δικαιοσύνη.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Έμμεση απάντηση στις καταγγελίες του διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας αποτελούν δηλώσεις στο messiniapress του διευθυντή της ΤΕΡΝΑ, Γιώργου Αγραφιώτη. Τη θέση ότι η ΤΕΡΝΑ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν ιδιώτες και δεν πρόκειται, για λόγους αρχής, να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον ιδιωτών εξέφρασε ο διευθυντής της Εταιρείας, Γιώργος Αγραφιώτης, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του διοικητή του νοσοκομείου της Καλαμάτας, Γιώργου Μπέζου.
Ο κ. Αγραφιώτης, μιλώντας στο messiniapress, προσέθεσε ότι όποιος ιδιώτης εγείρει ζητήματα μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη, η οποία και είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει και ξεκαθάρισε.
Όσον αφορά στην περιφέρεια Πελοποννήσου, εναντίον της οποίας επίσης έχει στραφεί ο κ. Μπέζος με τα λεγόμενά του, στελέχη της αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν, πόσω μάλλον να αναγάγουν σε πολιτικό ζήτημα, ένα ζήτημα που αφορά ιδιώτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Γεωργίας Αναγνωστοπούλου στη «Φωνή της Μεσσηνίας», «Ο περιφερειάρχης, δεν απάντησε, με τη Θεματική αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, μιλώντας στη «Φ» να ξεκαθαρίζει πως σε καμία περίπτωση δε Θα δεχθεί ο Πέτρος Τατούλης να εμπλακεί σε συνομιλία με το Γιώργο Μπέζο, ο οποίος προσπαθεί όπως ισχυρίζεται η Περιφερειακή Αρχή να αναδείξει ένα προσωπικό του πρόβλημα σε πολιτικό. Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, έκανε λόγο για παλαιοκομματική τακτική, ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία περίπτωση η ιδιωτική υπόθεση κάποιου, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο έργο και υπενθυμίζοντας την καινοτομία του, η οποία Θέλει την Περιφέρεια να μην έχει Θέση στη χωροθέτηση. Η κα Νικολάκου επίσης, στη συνέντευξή της στη «Φ», αφού ξεκαθάρισε πως η Περιφέρεια δεν εμπλέκεται θεσμικά στην εν λόγω υπόθεση, προέτρεψε τον κ. Μπέζο να προσφύγει στη δικαιοσύνη, στην περίπτωση που έχει οποιαδήποτε διένεξη με κάποιον ιδιώτη ήταν εταιρεία.»

«Κύριε Τατούλη σταμάτα πια να κρύβεσαι ή να σε κρύβουν»

Ο κ. Μπέζος συνεχίζει τις αναρτήσεις του και αναφέρει για τον Περιφερειάρχη … «Σε περιμένω τώρα 1 μήνα να δώσεις μια καθαρή απάντηση και τίποτα. Άλλες φορές ήσουν λαλίστατος. Σήμερα αποφάσισες λοιπόν (λόγω της δημοσιότητας και της πίεσης του θέματος) να πετάξεις την μπάλα στη κερκίδα και να πεις ότι το θέμα αφορά ιδιώτες και δεν είναι πολιτικό. Κάνεις λάθος και το ξέρεις πολύ καλά. Το ζήτημα είναι πρωτίστως πολιτικό και έχω όλα εκείνα τα επίσημα στοιχεία που το αποδεικνύουν.»

Ζητά παραίτηση Γιαννακούρα

Υπογραμμίζοντας ότι δεν αμφισβητεί την ηθική ακεραιότητα του Αντιπερφεριεάρχη, ο κ. Μπέζος, καλεί τον Βαγγέλη Γιαννακούρα, να παραιτηθεί … «Υπέβαλλε ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ και διαφύλαξε την αξιοπρέπεια σου. Για να μπορείς και αύριο να βλέπεις τους συμπατριώτες μας, τους Δημοβαλτεστιώτες, τους Μεγαλοπολίτες, τους Τριπολιτσιώτες αλλά και άλλους πολλούς στα μάτια. Γιατί όπως και εσύ ξέρεις πολύ καλά, αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ!!!! Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...