Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θα στηρίξει πάλι η ΝΔ τον Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Αποστάσεις κράτησε ο Βορίδης ... (vd)

Θα στηρίξει πάλι η ΝΔ τον Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Αποστάσεις κράτησε ο Βορίδης ... (vd)
Την Αργολίδα επισκέφθηκε ο πρώην Υπουργός, νυν βουλευτής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη επίσκεψή του στην περιοχή, από τη στιγμή που ορίστηκε υπεύθυνος του κόμματος της ΝΔ για την Πελοπόννησο.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο TV Super και στη δημοσιογράφο Σωτηρία Παπαδοπούλου. Στη συνέντευξη αυτή ρωτήθηκε ευθέως ο κ. Βορίδης αν η ΝΔ θα στηρίξει ξανά τον Πέτρο Τατούλη στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, με τη δεδομένη την επιθυμία του νυν Περιφερειάρχη να είναι ξανά υποψήφιος.
Η ερώτηση της Σ. Παπαδοπούλου προς τον κ. Βορίδη ήταν … « Πριν καιρό υπήρξε μία μεγάλη διένεξη για τα σκουπίδια ανάμεσα σε ΝΔ και τον Περιφερειάρχη. Ο κ. Τατούλης το τελευταίο διάστημα δηλώνει ότι τα κόμματα είναι όλα σάπια κι ότι αυτός είναι ο καθαρός. Πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι μία στήριξη της ΝΔ προς τον Πέτρο Τατούλη;»
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ
«Κοιτάξτε, δεν ανοίξαμε εμείς τη συζήτηση για τη στηρίξεις στους υποψηφίους αυτοδιοικητικούς και δεν είναι κάτι που είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας. Συνεχίζουμε μια διαδικασία αξιολόγησης στελεχών, μέσα από το Μητρώο Στελεχών. Αλλά, κακά τα ψέματα, η προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή, είναι οι βουλευτικές εκλογές. Έχουμε την εκτίμηση ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πριν τις αυτοδιοικητικές.
Είναι αυτονόητο ότι μέσα στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν οι περιφερειακοί τομεάρχες της ΝΔ, θα είναι η εκτίμηση του στελεχιακού δυναμικού της περιοχής. Θα το κάνουμε αυτό.»
Ουσιαστικά, με την απάντησή του ο κ. Βορίδης κράτησε αποστάσεις από το θέμα της στήριξης της ΝΔ προς τον κ. Τατούλη. Δεν ανάφερε καν το όνομα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ούτε θέλησε να προβεί σε κάποια θετική ή αρνητική κρίση εναντίον του.
Δείτε το βίντεο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...