Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Κύκλοι" της Περιφέρειας για Βλάση: "Λυπηρό να βλέπουμε νέους ανθρώπους να μηδενίζονται πολιτικά από τις ίδιες τους τις πράξεις"

"Κύκλοι" της Περιφέρειας για Βλάση: "Λυπηρό να βλέπουμε νέους ανθρώπους να μηδενίζονται πολιτικά από τις ίδιες τους τις πράξεις"
Με τίτλο «Γελᾷ δ' ὁ μωρός, κἄν τι μὴ γέλοιον ᾖ» (γελάει ο ανόητος, κι ας μην υπάρχει τίποτα που να είναι αστείο), η Περιφέρεια Πελοποννήσου απαντά στον βουλευτή Κώστα Βλάση για την ανακοίνωση που είχε προηγηθεί μέσα στην ημέρα και κατηγορούσε τον Περιφερειάρχη για διχασμό και όχι μόνο! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Κύκλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου λοιπόν σχολιάζοντας το χυδαιολόγημα του Βουλευτή Κώστα Βλάση δήλωσαν: «Χρειάζεται πραγματικά μεγαλοψυχία για να αντιμετωπίσει κανείς τον πολιτικό πανικό και τον λεκτικό οχετό εμμονών και σκέψεων από πρόσωπα με μηδενικό έργο στην Αρκαδία. Πρόσωπα που αναζητούν αντιπαράθεση για να κρύψουν την γύμνια τους με ένα λόγο και μια συμπεριφορά που ξεπερνούν τις χειρότερες αντιδράσεις του πιο ακραίου φασιστοειδούς. Για όλους εμάς που έχουμε υπηρετήσει την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την Αρκαδία, τη χώρα και τώρα την Πελοπόννησο είναι λυπηρό να βλέπουμε νέους ανθρώπους να μηδενίζονται πολιτικά από τις ίδιες τους τις πράξεις. Όλα αυτά είναι ωστόσο σημεία των καιρών μιας εποχής που κλείνει. Και μαζί της εξαφανίζονται όλοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

7 σχόλια

  • ΤΣΑΠΡ
    ΤΣΑΠΡ Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ (ΤΟ ΓΙΟΒΑ ΝΤΕ) ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΣ ΑΣΣΟΣΣΣΣΣ!!!!

  • ευηνος
    ευηνος Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    εκείνη η επερωτηση που ειχαν υπογραψει οι βουλευτες τηα ΝΔ μαζι με τον Σαμαρα για τα σκουπιδια γιατι δεν συζητηθηκε ποτε ; την πνιξατε φιλαρακια ;;; δεν νομιζεται οτι χρειαζεται μια εξηγηση. Καλά το Τατουλεικο γελάει Βλαση !

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΗ.ΑΝ,ΛΕΩ ΑΝ,ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ο κ. ΒΛΑΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;

  • Πάνος Πετρόπουλος
    Πάνος Πετρόπουλος Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι σχολιαστές όπως πάντα ΑΝΩΝΥΜΟΙ!! παίζουν κρυφτούλι και δεν φοράνε παντελόνια. Μπορεί να είναι και βαλτοί από τον κύριο Κώστα ΜηδενοΒλάσση

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τατούλη δεν τρώμε σανό αυτά που ήξερες εκεί που περνάνε

  • Τρίπολη
    Τρίπολη Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον τη Γουρουνοπαρεα Μαινάλου.

  • Άχρηστοι
    Άχρηστοι Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ? ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ, ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ. ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...