Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έφυγε" από τη ζωή ο παλαιότερος δημοσιογράφος της Αργολίδας ...

"Έφυγε" από τη ζωή ο παλαιότερος δημοσιογράφος της Αργολίδας ...

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τον Κυριάκο Καλκάνη ... «Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Κυριάκου Καλκάνη, του παλαιότερου δημοσιογράφου της Αργολίδας.

Υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα, με ήθος και σπουδαία προσφορά στη δημοσιογραφία και την Αργολίδα. Η αφοσίωση και η αυταπάρνησή του υπήρξαν παράδειγμα προς μίμηση.

Υπήρξε επίσης ένας περήφανος «Μανιάτης», που τίμησε με το απαράμιλλο πάθος του την Αργολίδα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γιούς του Πέτρο και Παναγιώτη. 

Καλό ταξίδι Κυριάκο».

Στις Αργολικές Ειδήσεις, ο Γιάννης Γαλανόπουλος αναφέρει: "Τελικά ο "δάσκαλος"μας εγκατέλειψε σήμερα το πρωί. Ο Κυριάκος Καλκάνης ΄΄έφυγε΄΄ νωρίς το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018, έχοντας ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό.

Η δημοσιογραφία γι αυτόν ήταν τρόπος ζωής και μέγα πάθος. Από τη δεκαετία του 60 με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι και ένα μπλοκάκι έτρεχε παντού. 
Ανταποκριτής πολλών αθηναϊκών εφημερίδων κυνηγήθηκε από τη χούντα, πιστός πάντα στις ιδέες και αρχές του. Από τα πρώτα στελέχη της Ένωσης Κέντρου και μετά του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα έδωσε τους αγώνες του ως πολίτης αλλά και ως δημοσιογράφος. 
Εξέδωσε τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ , περίπου το 1987 και αυτή η εφημερίδα ήταν το ..τρίτο παιδί του. Πέρασε πολλές δυσκολίες αλλά ,με το ..Μανιάτικο πείσμα του δεν λύγιζε. Ακόμη και τώρα , έχοντας περάσει τα 85 , γύριζε στο Ναύπλιο μοιράζοντας την εφημερίδα του και έγραφε....

Συνεργαστήκαμε ως ανταποκριτές εφημερίδων και δούλεψα μαζί του στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ως υπεύθυνος ύλης.

Θέλω μα συλλυπηθώ τα παιδιά του , τον Πέτρο και τον Παναγιώτη .Εκεί πάνω θα βρει την Αθηνά, τη σύντροφο της ζωής του και , μάλλον, θα παρακολουθεί εμάς , τους ..μαθητές του όπως έλεγε..

Δάσκαλε θα μας λείψεις."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...