Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου | Όλα τα ονόματα!

Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου | Όλα τα ονόματα!
Με απόφαση του, ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης συγκροτεί το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την εξής σύνθεση:

1. Κωστόγιαννη Γεώργιο, Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄, αναπληρούμενο από την κ. Καχριμάνη Κωνσταντίνα, Προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Μηχανολόγων Μηχανικών με βαθμό Α
2. Γιαννακέα Παναγιώτη Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Μεσσηνίας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄, αναπληρούμενο από τον κ. Παπαηλίου Γεώργιο Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου, του κλάδου Μηχανικών / Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α'.
3. Σάσσαλο Κωνσταντίνο του Γεωργίου, Προϊστάμενο του Τμ. Τεχν. Έργων και Μελετών και αναπληρωτή προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης, του κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α’. αναπληρούμενο από τον κ. Κανελάτο Ανδρέα του Κων/νου , Προϊστάμενο του Τμ. Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών & Ελέγχου Κατασκευών, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης, του κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α’.
4. Καζάκου Ιωάννα υπάλληλο της Νομικής Υπηρεσίας Περιφέρειας Πελοποννήσου, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού –Οικονομικού με βαθμό Γ΄ που κατέχει πτυχίο Νομικής Σχολής, αναπληρούμενης από την Κασκαμπά Κωνσταντίνα υπάλληλο της Π.Ε. Μεσσηνίας, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Γ' που κατέχει πτυχίο Νομικής Σχολής.
5. Μανώλη Κωνσταντίνο, διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό, εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας αναπληρούμενο από τον κ. Αποστολόπουλο Παναγιώτη Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό.
6. Σμυρνιώτη Ιωάννη Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τρίπολης, εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας αναπληρούμενος από τον κ. Δαρσακλή Παναγιώτη, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πύλου Νέστορος.
7.Τσιώλη Παρασκευή, Πολιτικό Μηχανικό εκπρόσωπο των Εργοληπτικών Οργανώσεων , αναπληρούμενη από τον κ. Μουτσώκο Δημήτριο, Πτυχιούχο Τοπογράφο Μηχανικό ΤΕ. – Ε.Δ.Ε..
Στις περιπτώσεις που συζητούνται θέματα μελετών συμμετέχει στο Συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου και ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Πελοποννήσου και αναπληρώνεται από το νόμιμο αναπληρωτή του.
Στις περιπτώσεις που κρίνονται ζητήματα χορήγησης ή αναθεώρησης των εμπειροτεχνικών εργοληπτικών βεβαιώσεων συμμετέχει στο Συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου και ένας εκπρόσωπος του κλάδου των Εμπειροτεχνών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και συγκεκριμένα η κ. Μπόκολα Βασιλική σύζυγος Γεωργίου, ως τακτικό μέλος εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εμπειροτεχνών της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Αρκαδίας με ΑΜ 2 αναπληρούμενη από τον κ. Μπόκολα Κωνσταντίνο του Νικολάου, εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εμπειροτεχνών της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Αρκαδίας με Α.Μ. 243, που ορίστηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων Εγγεγραμμένων στα Νομαρχιακά Μητρώα.
Πρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται οκ. Κωστόγιαννης Γεώργιος, Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄, αναπληρούμενος από την κ. Καχριμάνη Κωνσταντίνα, Προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Μηχανολόγων Μηχανικών με βαθμό Α
Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε την υπάλληλο κ. Κυρίμη – Μουρλά Ελένη υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου, του κλάδου ΔΕ Τεχνικών / Τεχνικών Σχεδιαστών με βαθμό Α΄, αναπληρούμενη από την κ. Καραλή Μαρία υπάλληλο κατηγορίας/κλάδου Δ.Ε. Πληροφορικής/Προσωπικού Η/Υ της Δ/νσης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η θητεία των μελών του Συμβουλίου και του Γραμματέα, λήγει την 31-12-2019.
Με την επιφύλαξη των αρμοδιοτήτων των Τεχνικών Συμβουλίων Δημοσίων Έργων που συστήνονται κατά τις διατάξεις της περίπτωσης ιε) παρ.1 του άρθρου 159 του ν.3852/2010, όπως προστέθηκε με την παρ.10 του άρθρου 6 του ν.4071/2012, το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας α)είναι αρμόδιο να γνωμοδοτήσει για θέματα έργων, μελετών και υπηρεσιών του ν.3316/2005, που εκτελούνται από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και για τα οποία προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις γνώμη Τεχνικού Συμβουλίου και β) ασκεί τις αρμοδιότητες του Νομαρχιακού Συμβουλίου του άρθρου 3 παράγραφος 6 του π.δ. 171/1987 (Α’ 81) και της παραγράφου 4 του αποφασιστικού μέρους της κοινής απόφασης αρ. 40700/27-7-2006 των Υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων (Β’ 1196).
Εισηγητής του Συμβουλίου είναι ο Προϊστάμενος του αρμόδιου τμήματος για το θέμα που συζητείται κάθε φορά και αναπληρώνεται σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας από το νόμιμο αναπληρωτή του.
Η συγκρότηση, η σύνθεση και η λειτουργία του Τεχνικού Συμβουλίου διέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 13,14 και 15 περί συλλογικών οργάνων της Διοίκησης του ν.2690/1999 (Α’ 45) και του πρώτου εδαφίου της παρ.1 του άρθρου 17 του ν. 3205/2003 (Α’ 297) όπως ισχύουν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...