Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: «Εξαιρετικά θετική εξέλιξη. Πάμε στο τελευταίο βήμα»

Νικολάκου για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: «Εξαιρετικά θετική εξέλιξη. Πάμε στο τελευταίο βήμα»

«Δεν κωλύεται η υπογραφή του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου 'Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με σύμπραξη δημόσιου - ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ)΄». Αυτό αναφέρεται στην Πράξη 69 / 2018 του Ε΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο προέβη σε έλεγχο νομιμότητας του προαναφερθέντος σχεδίου προγραμματικής σύμβασης, ποσού 16.129.166,67 ευρώ.
Για την εξέλιξη αυτή, μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου στη Δημοτική Ραδιοφωνία και είπε … «Την Πέμπτη κοινοποιήθηκε καθαρογραμμένη η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Είναι μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη σε μία στιγμή που δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο και με πολλές περιοχές να είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Νίκησε η νομιμότητα του έργου, η πολιτική σταθερή θέση και άποψη του περιφερειάρχη και πλέον μπορούμε να πούμε πια ότι πάμε στο τελευταίο βήμα για να προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης.»

2 σχόλια

  • μια  προταση
    μια προταση Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωνσταντίνα μήπως θα ήθελες να πας στο Survivor να ησυχάσουμε κανά εξάμηνο ? λέω εγώ !

  • Αλέκος Κ.
    Αλέκος Κ. Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα αρχίζουμε κυρία μου ! Είσαστε τόσο αχρηστοι και ανίκανοι που δεν μπορείτε ούτε μια σωστή σύμβαση να κάνετε. Δεν θα πληρώσει ο λαός τις δικές σας μα@@@@@ς. 38 στην Ηπειρο ο τόνος, 80,50 στην Πελοπόννησο γιατί κυρία μου?Και από ψέματα άλλο τίποτα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...