Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Ηλεία - Δύο τροχαία ατυχήματα!

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Ηλεία - Δύο τροχαία ατυχήματα!

Στα λευκά ντύθηκαν τα πάντα στην περιοχή της Αμαλιάδας, από το Παλούκι έως το Λατίφι.

Το χαλάζει παραμένει σε αρκετά σημεία μέσα στις καλλιέργειες και τους αγρούς, παγωμένο, ενώ στους δρόμους ευτυχώς έλιωσε.

Ωστόσο οι εικόνες δείχνουν πως μετατράπηκε σε λευκό τοπίο η εθνική οδός Πατρών - Πύργου...

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Δύο τροχαία ατυχήματα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά την περιοχή της Αμαλιάδας εξαιτίας σφοδρής χαλαζόπτωσης, λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι του Σαββάτου. Τοπικά η περιοχή ντύθηκε στα λευκά εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που προκάλεσαν τα δύο ατυχήματα.

Το πρώτο συνέβη λίγα λεπτά πριν από τη 1.30 το μεσημέρι,  στο δρόμο που οδηγεί από την εθνική οδό προς το αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς το Παλούκι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, γλίστρησε πάνω στο χαλάζι, έκανε τετ α κε και χτύπησε με το πίσω μέρος του οχήματος πάνω σε τσιμεντένιο γεφύρι στο πρανές της οδού στην είσοδο οικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε και κλήθηκε άμεσα η Π.Υ. Αμαλιάδας για τον απεγκλωβισμό που χρειάστηκε αρκετή ώρα καθώς οι λαμαρίνες του αυτοκινήτου είχαν στραπατσαριστεί. Περίοικοι έσπευσαν σε βοήθεια του οδηγού, ενώ άμεσα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε στην συνέχεια τον οδηγό στο νοσοκομείο.

troxaio xalazi 5

troxaio xalazi 6

troxaio xalazi 7

troxaio xalazi 8 copy

troxaio xalazi 9

Το δεύτερο ατύχημα συνέβη επί της εθνικής οδού Πατρών Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στο Παλούκι και στο Λατίφι. Εκεί οδηγός του οχήματος που είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Αμαλιάδα, γλίστρησε επίσης πάνω στο χαλάζι και προσέκρουσε πάνω προστατευτικές μπάρες ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Ωστόσο το αυτοκίνητό του σταμάτησε κάθετα στο δρόμο και ο κίνδυνος πρόκλησης νέου ατυχήματος ήταν ορατός.

 troxaio xalazi 2

troxaio xalazi 3

troxaio xalazi 4

Πηγή
ilialive.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...