Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Αλειφέρη στην ΕΡΤ1 | Αποκάλυψε ότι πάνω από 6 μήνες είχε υποψίες για «κοριούς» στο γραφείο της! (vd)

Η Αλειφέρη στην ΕΡΤ1 | Αποκάλυψε ότι πάνω από 6 μήνες είχε υποψίες για «κοριούς» στο γραφείο της! (vd)

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της Πελοποννήσου εξακολουθεί να αποτελεί –όπως είναι απολύτως λογικό- το ζήτημα που έχει προκύψει με τους «κοριούς» στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη.

Πέρα από την έρευνα των αρμοδίων αρχών, για την εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης, το όλο θέμα έχει και πολιτικές διαστάσεις, μιας και το ζήτημα αυτό οδήγησε τον Περικλή Μαντά να υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, ενώ η παράταξη του Πέτρου Τατούλη κάλεσε ενδοπαραταξιακά την κυρία Αλειφέρη να δώσει εξηγήσεις, για τον τρόπο που χειρίστηκε αυτή την υπόθεση.

Κάθε μέρα που περνά, προκύπτουν νέα στοιχεία. Η Ελένη Αλειφέρη, με συνέντευξη της, μέσω skype, στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ 1, το πρωί της Πέμπτης (22/3/2018), είπε ότι αρκετό καιρό πίσω  «είχα ενδείξεις, στη συνέχεια και μετά βεβαιότητα ότι κάτι γίνεται στο γραφείο μου, έβλεπα ότι η δραστηριότητα μου, οι συνομιλίες διαχέονταν και ήταν σχεδόν Live»!

Για να αναφέρει στη συνέχεια … «Αρχικά, έψαχνα μόνη μου, εδώ και ένα εξάμηνο έψαχνα πιο έντονα. Ο κοριός ήταν επιμελώς κρυμμένος.

Δεν είναι θέμα προσωπικό, έχει να κάνει με την όλη δραστηριότητα».

Στο τέλος ζήτησε «να συλληφθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν και να σταλεί ένα μήνυμα στη κοινωνία και σε όλο τον πολιτικό ότι δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια ανήθικά περιστατικά και κάθαρση.»

Δείτε το βίντεο από 47.30 και μετά. (http://webtv.ert.gr/promo/22mar2018-apefthias/)

4 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι μπανανόφλουδες πετάνε στον Πετράν, γιατί άραγε; Πάντως ο Πετράν δεν είναι τόσο χαζός , αυτό πρέπει να το ξέρουν........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 01:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ

  • ΝΙΚΟΣ   ΒΑΣ.
    ΝΙΚΟΣ ΒΑΣ. Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    EINAI TOΣΟ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙΧ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ. ΕΔΩ ΤΟ 2014 ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΗΤΑ.

  • θα  πεσει  γέλιο  πολύ
    θα πεσει γέλιο πολύ Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πετράν σε περιμένει στη γωνία τώρα. Το ζήτημα ΄΄ιναι τι θα κάνουν οι Νεοδημοκράτες Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Θα κινηθούν ως μία γροθιά ή ο καθένας θα κοιτάξει τη βόλεψη του! Γιατί εάν είναι όλοι μαζί δεν θα τολμήσει ο Πετράν να κάνει τίποτα. Επειδή όμως όλοι περιμένουν τίτλους και θεσούλες μάλλον θα κάνουν τις κότες και ο ΤΑΤ θα τους "καθαρίζει" έναν έναν και θα κάθονται σούζα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως το 2014. Όταν τον χαιρέτισαν ο Δέδες με τον Πουλοκέφαλο και τους άλλους, τότε οι Πασόκοι της εποχής έτρεξαν να πιάσουν θέσεις στο στασίδι, ήθελαν να γίνουν πρόεδροι και αντιπεριφερειάρχες, τα λιγούρια. Τώρα τι θα κάνει η Νεοδημοκρατική παράταξη? Θα δείξει οσονούπω. Μαλλον τους βλέπω όλους κοτούλες λυράτες. Μιλάμε για πολύ κότες. Θα κα΄τσουν να τους ξευτιλίζει κάθε μέρα ο Τατ και εκείνοι θα κάθονται στα αυγά τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...