Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης: "Είμαστε διαφορετικοί κόσμοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οφείλουμε να συνεργαστούμε"! (vd)

Τατούλης: "Είμαστε διαφορετικοί κόσμοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οφείλουμε να συνεργαστούμε"! (vd)
Για την πιθανότητα συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου μίλησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από την Αργολίδα.
Μεταξύ άλλων τόνισε, "...δεν απορώ καθόλου για τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, θα με εξέπληττε οποιαδήποτε άλλη διαφορετικού περιεχομένου ανακοίνωση τους, δικό τους το πρόβλημα , δική τους η ευθύνη. Είμαστε δυο διαφορετικοί κόσμοι ...αυτοί οι δυο κόσμοι οφείλουν να συνεργαστούν. Είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν οι δυο διαφορετικοί κόσμοι οφείλουν να συνεργαστούν..."
Στη συνεχεια, είπε ότι η παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" πρωτοπόρησε στις πολιτικές εξελίξεις και στη συνέχεια υπογράμμισε ότι αυτή η παράταξη έχει μάθει να ξεπερνά κρίσεις. 

"Την ώρα που θα μιλήσω πολιτικά, πολλοί δεν θα βρίσκουν ισορροπία στις καρέκλες τους κι αυτό το λέω προς πάσα κατέυθυνση τόνισε στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα μίλησες σωστά Πέτρο. Υπάρχουν αρκετοί γύρω σου που θέλουν συνεργασία με τον σύριζα, δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν; , να μαζέψουν υπογραφές για να τα βρείτε;
    Πρέπει να είσαι πάντα με τον νικητή και όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές τόσο πιο κοντά θα πρέπει να έρχεσαι στον σύριζα. Την ημέρα των εκλογών χέρι-χερι με τον Αλέξη.
    Βέβαια κράτησε και τον Κούλη από κοντά γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 23:56 Σύνδεσμος σχολίου

    21:30 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τη στιγμή που μας έκανε την τιμή ο κ. Περιφερειάρχης και μας θυμήθηκε, στην αγωνιώδη προσπάθεια του να επιβιώσει για άλλη μια θητεία ακόμη , οφείλουμε να του πούμε ότι : Το 2010 βέβαια συναντήθηκαν οι κόσμοι μας, μόνον που αποδείχθηκε αυτή η συνάντηση φάρσα! Ήταν ένα θέατρο στο οποίο τίποτα δεν ήταν αυθεντικό. Με ιμιτασιόν οράματα και πρακτικές παλαιοκοματικού τύπου ανασυρμένες από την κατάψυξη δεν γίνεται σοβαρή σύμπραξη. Η δήθεν ανακαινισμένη ιδεολογική παλιατσαρία δεν μπορούσε να έχει κανένα μέλλον. Για αυτό και το έργο της ήταν και είναι πενιχρό. Ο επίδοξος σπορέας της ανάπτυξης στην Πελοπόννησο ξέμεινε από σπόρο! Μόνον σε σανό υπήρξε υπερπαραγωγή ! Γιαυτό και ....."διαγενομένου του Σαββάτου"..... κάποιοι τολμήσαμε και διαχωρίσαμε τη θέση μας από αυτό το απερίγραπτο άθροισμα. Και διασωθήκαμε! Σήμερα ο κ. Τατούλης σε μια ακόμη απόπειρα πολιτικής επιβίωσης προσπαθεί να αναδιανείμει προσδοκίες και να τακτοποιήσει το ισοζύγιο των ψήφων του και ρίχνει άγκυρα και προς Συριζα μεριά! Ο γυρολόγος σε έναν ακόμη ρόλο! Ο αερολόγος "γητευτής" των Πασόκων του 2010 και των Νεοδημοκρατών του 2014 πασχίζει να βρει στασίδι και στο Συριζα. Ο χρόνος θα δείξει εάν μπορέσει να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά το σώμα των ψηφοφόρων της Πελοποννήσου!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...