Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαντάς σε Τατούλη: «Υπήρξε θεσμική εκτροπή όταν το 2016 θέλατε να γίνεται αρχηγός της ΝΔ;»

Μαντάς σε Τατούλη: «Υπήρξε θεσμική εκτροπή όταν το 2016 θέλατε να γίνεται αρχηγός της ΝΔ;»

Απαντήσεις για όλα όσα τον «κατηγόρησε» ο Περιφερειάρχης έδωσε ο Περικλής Μαντάς, κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου και τη συζήτηση περί «κοριών».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαντάς, είπε: «Αποτελεί φαντάζομαι για όλους μας μία αποτρόπαια πράξη που προσβάλει το σύνολο της αυτοδιοίκησης στην περιοχή μας και όλοι μας πρέπει να επιδείξουμε εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές.

Κύριε Τατούλη κι εγώ έχω συγκλονιστεί όταν σας άκουσα τα πρωί στη συνέντευξη σας. Κι έχω συγκλονιστεί για το σημείο όσον αφορά το πρόσωπο μας για α εξυπηρετήσετε το πολιτικό σας αφήγημα. Το κατανοώ.

Δύο επισημάνσεις.

Υπηρέτης δεν υπήρξα ποτέ κανενός δημοσιογράφου, ΜΜΕ, οικονομικού συμφέροντος, πολιτικού κόμματος. Υπηρέτης υπήρξαν μόνο στους πολίτες από τη θέση ευθύνης που εσείς μου είχατε δώσει.

Άλλοι είναι αυτό που χρησιμοποιούσαν τα ΜΜΕ για δικό τους πολιτικό όφελος.

Το 2015 που ήμουν υποψήφιος βουλευτής δημιούργησα θεσμική επιτροπή; Έχω δηλώσει εδώ και μήνες ότι ναι θέλω να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Υπήρξε θεσμική εκτροπή όταν το 2016 θέλατε να γίνεται αρχηγός της ΝΔ; Υπήρξε θεσμική εκτροπή όταν πολλοί συνάδελφοι μας τοποθετούνται κατά της Κυβέρνησης, όταν τρέχουν πίσω από υποψήφιους αρχηγούς του Κινήματος Αλλαγής; Τους καταγγείλατε ποτέ; Εγώ ήμουν το πρόβλημα;

Δεν θα δώσω την έδρα, είμαι ο πρώτος περιφερειακός σύμβουλος στην Μεσσηνία, θα παραμείνω στη θέση του συμβούλου και θα υπηρετήσω τα συμφέροντα των Πελοποννησιών.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...