ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για Τατούλη: "Μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του ότι θα τον στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ"!

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας
Για τα όσα δήλωσε μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο πρόσφατα ο κος Τατούλης, περί στήριξής του από τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του και φανερώνουν τον διακαή πόθο του για τη διατήρηση της καρέκλας του Περιφερειάρχη με κάθε τρόπο.
Θέλουμε να διαμηνύσουμε στον κο Τατούλη πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στη διακυβέρνηση της χώρας με καθαρή εντολή του Ελληνικού λαού να απαλλάξει τη χώρα από τις παθογένειες του παρελθόντος που μας οδήγησαν σ αυτή τη πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια με το χειρότερο τρόπο.
Οι παθογένειες αυτές έχουν να κάνουν με το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας και ο κος Τατούλης είναι ένας από τους εκφραστές του.
Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αρραγές μέτωπο για όλη τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη για να φέρουν τη δημοκρατία, τη διαφάνεια, τη τιμιότητα και την ειλικρίνεια στη πολιτική ζωή της Περιφέρειας, στοιχεία με τα οποία δεν συνάδει η μέχρι τώρα πρακτική με την οποία πορεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κος Τατούλης.
Καλούμε όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να συνδράμουν στον αγώνα αυτόν, προκειμένου να κάνουμε πράξη, τα όσα με τόση αποφασιστικότητα οι κοινωνικοί φορείς και η ίδια η κοινωνία κατέθεσαν ως προτάσεις, για μία αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας, στις εργασίες του πρόσφατου Αναπτυξιακού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Τρίπολη.
Τρίπολη 11-4-2018 Από τη Γραμματεία
της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας
3 σχόλια
-
παπαζαχαρια θα εκτεθεις!!!!μην λες κουταμαρες χωρις να ρωτησεις πρωτα.παρε πρωτα το οκ απο σταικο και μετα μιλα
-
Ρε Παπαζαχαρια ποσες φορες θελεις για να ξαναεκτεθεις για να..εξαφανιστεις απο την κοινωνια; Ποσες θελεις ακομα; Δεν σου φτανουν ο Βουδουρης, ο Ζαφειροπουλος,ο Παπαηλιου και αν ξεχναω καποιο, ας με συγχωρεσει! Τωρα που ερχεται ο Σταικος στην αρκαδια τι θα λες; Να σε δω να πιλαλας με εντυπα του..Τατουλη και του Σταικου,στην λαικη αγορα της Τριπολης και ας φυγω νωρις για να μην δω τον...ντοματοπολεμο που θα γελασει καθε...απογοητευμενος.
-
POIOS SYRIZA ARKADIAS;;;; Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΓΝΟΣ