Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης: «Στηρίζω την τρικομματική κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα»!!!

Τατούλης: «Στηρίζω την τρικομματική κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα»!!!

 Άλλη μία δημόσια δήλωση στήριξης της σημερινής Κυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Παράλληλα, είπε ότι δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά τη δεδομένη στιγμή τον ενδιαφέρει μόνο η Πελοπόννησος…

Ειδικότερα, μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε: «Εκτιμώ  ότι δεν έχω αποχωρήσει ποτέ από την κεντρική πολιτική σκηνή. Θέλω ιδιαιτέρα να τονίσω ότι δεν τα κάνω όλα μόνος μου, τα κάνω επειδή έχω εξαιρετικούς συνεργάτες, που δεν λογαριάζουν το χρόνο και δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η περιφέρεια είναι ανοιχτή από το πρωί μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.

Έμενα αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να θέσω την Πελοπόννησο στην κεντρική πολιτική σκηνή. Και αυτά που κάνει η Πελοπόννησος να αποτελούν σημείο αναφοράς ενδιαφέροντος σε κεντρικό επίπεδο.

Στηρίζω την τρικομματική κυβέρνηση κι εγώ και οι συνεργάτες μου, σε μία προσπάθεια για να σωθεί η χώρα. Η χώρα θα σωθεί όταν το παράδειγμά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το ενστερνιστούν κι άλλες περιφέρειες.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...