Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το σχέδιο «Αθηνά» θα κυριαρχήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Το σχέδιο «Αθηνά» θα κυριαρχήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Η 3η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3.30μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Οι θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το νομοσχέδιο «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού: “ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΈΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”.

Η 4η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ανώνυμης αναπτυξιακής εταιρίας Πελοπόννησος Α.Ε. με τίτλο: “Σχεδιασμός και υλοποίηση «ΔΕΣΜΗΣ» στοχευμένων ενεργειών προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο με τίτλο: «Εκμετάλλευση και αποκατάσταση λατομείου σχιστολιθικών πλακών στην θέση ‘Σουλιναίικα’ της Τ.Κ. Πηγαδίου της Δ.Ε. Λεωνιδίου του Δ. Νότιας Κυνουρίας της Π.Ε. Αρκαδίας, φερομένης ιδιοκτησίας της εταιρείας ‘ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΙΩΡΑΣ Ο.Ε.’».

Έγκριση του αριθμ. 13/13-2-2013 αποσπάσματος πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης

Έγκριση της 1ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου του οικονομικού έτους 2013

Κήρυξη απαλλοτριώσεων εδαφικών τμημάτων ιδιοκτησιών για την κατασκευή του έργου “Βελτίωση οδικού άξονα Λευκάκια – Δρέπανο”

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...