Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο πλευρό του Πάνου Καμμένου οι οργανώσεις των ΑΝΕΛ από την Πελοπόννησο!

Στο πλευρό του Πάνου Καμμένου οι οργανώσεις των ΑΝΕΛ από την Πελοπόννησο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού ΑΝ.ΕΛ. Πελοποννήσου

Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Αργολίδος
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Αρκαδίας
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Κορινθίας
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Μεσσηνίας
H Οργανωτική Επιτροπή Λακωνίας

Δηλώνουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στον Πρόεδρο του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον Πάνο Καμμένο, ανυποχώρητοι στις τάξεις του Κινήματός μας και στις αρχές που υπηρετεί, για να συνεχίσουμε μέχρι τέλους, τον αγώνα μας για την ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας, για την Έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και για την καταπολέμηση της Διαπλοκής που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η μοναδική πολιτική δύναμη με την εθνική υπευθυνότητα και την καθαρή εθνική θέση. Δεν θα δεχτούμε κάθε συμφωνία με τα Σκόπια που περιέχει το όνομα “Μακεδονία”.

Πολλούς συμπολίτες μας τους παγίδευσαν συσκοτίζοντας την αλήθεια. Την αλήθεια ότι:

1) Η άρνηση μας χθες να ψηφιστεί η Πρόταση Δυσπιστίας της Αντιπολίτευσης δεν επικύρωσε καμία συμφωνία, αλλά παρουσιάστηκε έτσι ως τέχνασμα της Αντιπολίτευσης και των Διαπλεκόμενων ΜΜΕ.
2) Με τη άρνηση μας αποτρέψαμε την αποσταθεροποίηση της χώρας και εγγυηθήκαμε την ομαλότητα.
3) Σκοπός της πρότασης μομφής, ήταν να απομακρυνθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την Κυβέρνηση, για να μη μπορούν να αντιδράσουν όταν θα έρθει η ώρα.
4) Αν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποσύραμε χθες την εμπιστοσύνη μας από την Κυβέρνηση, θα τους αντικαθιστούσαν άλλοι, που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να παραχωρήσουν το όνομα Μακεδονία όταν η συμφωνία θα φτάσει στη Βουλή.
5) Η υπογραφή συμφώνου ανάμεσα στους Υπουργούς Εξωτερικών Κοτζιά και Ζάεφ, δεν δεσμεύει τη χώρα μας μέχρι να έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Όταν θα έρθει στη Βουλή, μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ξεκάθαρα δηλώσει, ότι θα την καταψηφίσουν και θα την ακυρώσουν με κάθε τρόπο!

Τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στηρίζουμε την κυβέρνηση που αυτές τις ημέρες βάζει οριστικά τέλος στο θέμα της Διαπλοκής και βγάζει τη χώρα οριστικά από τα μνημόνια. Ο Πρόεδρός μας ξεκαθάρισε ότι θα αναμετρηθούμε με τον εταίρο μας, που έχει άλλη αντίληψη για τα εθνικά θέματα, όταν και αν έρθει η ώρα. Δεν δεχόμαστε τον εκβιασμό, ούτε τα τεχνάσματα που θέλουν να μας εμποδίσουν να επιβάλλουμε την εθνική και υπεύθυνη θέση μας στην Κυβέρνηση.

Χθες έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες και αποκαλύφθηκαν ποιοι στέκονται πραγματικά δίπλα στον Πρόεδρο μας και ποιοι βρέθηκαν δίπλα του ευκαιριακά ή για να τον πλήξουν την κρίσιμη στιγμή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το επικοινωνιακό πλήγμα που κατάφεραν σε βάρος της παράταξής μας είναι μεγάλο, και μοιραζόμαστε την απογοήτευση και τη θλίψη των συμπατριωτών μας. Τους διαβεβαιώνουμε όμως ότι, ακόμη και αν μας καλύπτει η σκιά των ψεμάτων της Διαπλοκής, εμείς θα πολεμήσουμε πιο δυνατοί εναντίον της. Και τα δικά μας τα χτυπήματα δεν θα είναι με ψέματα, αλλά με πράξεις υπέρ της Πατρίδας και υπέρ των Συμπατριωτών μας.
Και θα είναι χτυπήματα συντριπτικά!

Ελληνικέ Λαέ, Παναγιώτη Καμμένε, στεκόμαστε ακλόνητοι δίπλα σου.

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία.

2 σχόλια

  • Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    το γραμμα τους το εστειλε ο ΠΑΝΟΣ σε ολες τις οργανωσεις,τι οργανωσειςλεμε τωρα γραφεια !!!!!!!!!!Φυγετε και πετατε και τα κλειδια κατω απο την πορτα στα γραφεια που καποτε τα πληρωναμε για να κανει το κοματι του ο καθε ενας απο εσας !!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...