Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης | Ζητά "Περιφερειακή Διακυβέρνηση" και κατάργηση των χωρικών αντιπεριφερειαρχών!

Τατούλης | Ζητά "Περιφερειακή Διακυβέρνηση" και κατάργηση των χωρικών αντιπεριφερειαρχών!

Για τον κεντρικό στόχο της Περιφερειακής Διακυβέρνησης που πρέπει να έχει ως σκοπό η ΕΝΠΕ μίλησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης κατά τη συνεδρίαση της ΕΝΠΕ την Τρίτη 19/6/2018 με θέμα τις απόψεις και τις προτάσεις της επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης 1».

Ο κ Τατούλης δήλωσε ότι η ΕΝΠΕ θα πρέπει να αντιμετωπίσει σοβαρά το ζήτημα και να μην επικεντρωθεί μόνο στο θέμα του εκλογικού Νόμου. Δήλωσε ότι η Περιφερειακή Διακυβέρνηση πρέπει να αποτελεί το πρώτιστο θέμα και ότι με το νέο Νομοσχέδιο θα πρέπει να απαλλαγούμε από τα κατάλοιπα των Νομαρχιών και να ενισχυθεί ο ρόλος των Συλλογικών Οργάνων στην Αυτοδιοίκηση.

Η ενίσχυση του θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας αποτελεί μονόδρομο για τη λύση πολλών προβλημάτων της χώρας. Ο κύριος Τατούλης επεσήμανε για άλλη μια φορά την άποψη του για την κατάργηση του ρόλου των Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών καθότι αποτελεί τροχοπέδη στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση.

Οι τελικές προτάσεις τη ΕΝΠΕ τόνισε ο κ. Τατούλης πρέπει να είναι απόλυτα σύμφωνες με τις απαιτήσεις των πολιτών και να μην υπηρετούν προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές παρά μόνο το δημόσιο συμφέρον.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...