Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Αύγουστο ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη μεταφορά μαθητών στην Αρκαδία!

Τον Αύγουστο ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη μεταφορά μαθητών στην Αρκαδία!
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκήρυξε ηλεκτρονικό, ανοιχτό, άνω των ορίων διαγωνισμό για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Αρκαδίας, για τα σχολικά έτη 2018-19, 2019-20 &2020-2021 συνολικού προϋπολογισμού 14 .695.042,95 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α..
Ο διαγωνισμός αποτελείται από 308 Τμήματα, για κάθε ένα από τα οποία μπορεί να δοθεί ξεχωριστή προσφορά. Κάθε οικονομικός φορέας μπορεί να δώσει προσφορά για ένα ή και περισσότερα Τμήματα καθώς και για όλα τα Τμήματα. 
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr 
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 05/08/2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 23.30 μ.μ., μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αναφερόμενοι στο άρθρο 25 του Ν. 4412/2016. Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους το Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης.
Στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές ή αντιπροσφορές.
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 1% του προϋπολογισμού χωρίς Φ.Π.Α. (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης 20%) του Τμήματος ή των Τμημάτων για τα οποία δίνεται η προσφορά.
Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους υποψηφίους για έξι (6) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού.
Η διενέργεια του διαγωνισμού και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την 0 9 /08/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ., μέσω του Συστήματος, από την αρμόδια επιτροπή.
Η σχετική διακήρυξη και όλα τα σχετικά έγγραφα και στοιχεία του διαγωνισμού παρέχονται στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας www.ppel.gov.gr για πλήρη, άμεση και ελεύθερη πρόσβαση.
Πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό δίδονται από τη Δ/νση Οικονομικού (τηλ.2713610157-2713611602 κος Πετρόπουλος Κων/νος, κα Κακλέα Παναγιώτα) κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...