Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλαγή ονομασίας για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου!

Αλλαγή ονομασίας για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου!
Ολοκληρώθηκανστην Βυτίνα με επιτυχία, οι εργασίες της διήμερης ετήσιας τακτικής γενικής και καταστατικής συνέλευσης στις 7 και 8 Ιουλίου , της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων . 
Απο σήμερα μετα την ψήφιση της Νεας Ονομασίας της Ομοσπονδίας και των αλλαγών στο καταστατικό της , η Ομοσπονδία μας πλέον ...αλλάζει Επωνημία - τίτλο και στο εξείς ο νεος τίτλος της θα είναι βάση του Άθρου 1 του Νέου Καταστατικού : " ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΖΑΚΥΝΘΟΥ , ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ " . 
Μια καινούργια σελίδα ...ανοίγει απο σήμερα , για το μέλλον της Ομοσπονδίας μας , που αριθμοί ήδη 61 Συλλόγους στην δύναμη της και ενωμένοι όλοι οι Σύλλογοι , το ΔΣ της Ομοσπονδίας και οι Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας , προχωράμε ενωμένοι και αλληλέγγοι για ενα καλήτερο μέλλον όλων μας ,...του Εμπορίου , ...του Εμπορικού & Επιχειρηματικού κλάδου , της Ομοσπονδίας μας ,....του τόπου μας , των Συλλόγων που εκπροσωπόνται στην Ομοσπονδία μας ....και τελος.... για τα ίδια τα μαγαζιά μας που τρέφουν τις οικογένειες μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...