Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας ο Πέτρος Κωνσταντινέας;

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας ο Πέτρος Κωνσταντινέας;

Εντείνεται η πίεση στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δεχθεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019, όπως μεταδίδει το messiniapress που προσθέτει ότι ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουν ότι το ενδεχόμενο να είναι ο Πέτρος Κωνσταντινέας υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας όχι μόνο δεν είναι …αστείο, αλλά αποτελεί μια εξέλιξη, την οποία, πλέον, συζητούν, ολοένα και περισσότεροι.

Η πρόταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress, ήδη, το ζήτημα της υποψηφιότητας Κωνσταντινέα έχει συζητηθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζήτημα έχει τεθεί και στον ίδιο τον βουλευτή, από υψηλόβαθμα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, τα οποία εκτιμούν ότι ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Πέτρου Κωνσταντινέα διαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα, προκειμένου να κερδηθεί ο δήμος Καλαμάτας.

Η απάντηση

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Π. Κωνσταντινέας εξακολουθεί να θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής και δεν επιθυμεί να εμπλακεί στην παρούσα συγκυρία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ωστόσο, όπως σημειώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα του ΣΥΡΙΖΑ, αν και εφόσον διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες, δεν είναι διόλου απίθανο ο κ. Κωνσταντινέας να πει το «ναι» στην υποψηφιότητα για το δήμο Καλαμάτας.

Οι συμμαχίες

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και στην τελική απόφαση του Π. Κωνσταντινέα θα παίξουν οι πολιτικές συμμαχίες που θα διαμορφωθούν στον χώρο της κεντροαριστεράς στο δήμο Καλαμάτας. Έτσι, αν στο πρόσωπο του βουλευτή Μεσσηνίας συσπειρωθούν ευρύτερες δυνάμεις της κεντροαριστεράς, τότε η απόφαση του κ. Κωνσταντινέα θα γίνει πιο εύκολη και η υποψηφιότητα για το δήμο Καλαμάτας εφικτή. 

Πηγή - http://messiniapress.gr

1 σχόλιο

  • Ασε μας ρε μάστορα !
    Ασε μας ρε μάστορα ! Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρώγοντας έρχεται η όρεξη , ή ότι φάμε ,ότι πιούμε κλο κλπ ???

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...