Menu
RSS
Δευτέρα, 07/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρύτανης: «Νοσηλευτική και Κτηνιατρική θα λειτουργήσουν στην Τρίπολη»!

Πρύτανης: «Νοσηλευτική και Κτηνιατρική θα λειτουργήσουν στην Τρίπολη»!

© www.kalimera-arkadia.gr

Πολύ σημαντικές ειδήσεις «έβγαλε» η τοποθέτηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανάσιος Κατσής, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Αρκάδων.

Αρχικά, ο κ. Κατσής είπε ότι υπάρχει συνεννόηση προκειμένου το ΤΕΙ Πελοποννήσου να απορροφηθεί από το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, να λειτουργήσουν ως ενιαίο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, με έδρα την Τρίπολη.

Στη συνέχεια, ο κ. Κατσής είπε ότι στο σχεδιασμό του Πανεπσιτημίου είναι να μεταφερθεί το ΄σύνολο του τμήματος Νοσηλευτικής από τη Σπάρτη στην Τρίπολη, προκειμένου να συνδεθεί με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. "Η νοσηλευτική φτιάχτηκε στρεβλά κι αν δεν κάνουμε κάτι, θα κλείσει" είπε. 

Ακολούθως, αποκάλυψε ότι υπάρχει συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας για να ιδρυθεί Σχολή Κτηνιατρικής και μάλιστα ζήτησε τη συνεργασία των Απόδημων ώστε να παραχωρηθούν οι εγκαταστάσεις του Ψυχιατρείου στο Πανεπιστήμιο.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...