Menu
RSS
Δευτέρα, 14/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Δικαιοσύνη στέλνει τον Τατούλη ο Μαντάς | "Είναι κοινός συκοφάντης" λέει!

Στη Δικαιοσύνη στέλνει τον Τατούλη ο Μαντάς | "Είναι κοινός συκοφάντης" λέει!

Με δηλωσή του, ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς, απαντά στις κατηγρίες της περιφέρειας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), αναφέροντας: "Η πολιτική, προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή εξόντωσή μου, που επιχειρεί ο κ. Τατούλης επειδή τόλμησα να μην συμβιβαστώ με τις πολιτικές αθλιότητες, που ήθελε να επιβάλλει στην Πελοπόννησο, θα πνιγεί στο βούρκο της λάσπης και της χυδαιότητας, που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Η αξιοπιστία του είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Όσα ψέμματα κι αν πει, όση λάσπη κι αν ρίξει, όσες συκοφαντίες κι αν εκστομίσει, δεν θα καταφέρει να ανακόψει τον πολιτικό του κατήφορο.
Τον λόγο πλέον έχει η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία θα κληθεί να «υπερασπιστεί» τα ψέμματά του, ως κοινός συκοφάντης."

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...