Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παραίτηση Νίκα ζητά η Ντίνα Νικολάκου!

Παραίτηση Νίκα ζητά η Ντίνα Νικολάκου!

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Νίκα σχετικά με τα προβλήματα της ελαιοπαραγωγής, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Είναι απαράδεκτο ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που άπτεται της οικονομίας της Πελοποννήσου, να αντιμετωπίζεται από έναν υποψήφιο Περιφερειάρχη με τόσο επιπόλαιο και πρόχειρο τρόπο, απλά και μόνο για να δείξει επικοινωνιακά ότι ασχολείται με τα προβλήματα των πολιτών.

Είναι προφανές ότι έχει πλήρη άγνοια για τα ζητήματα της αγροτικής οικονομίας της Πελοποννήσου, ακόμη δε ειδικά για τη Μεσσηνία, εφόσον τα συστήματα GPS χρησιμοποιούνται σε μεγάλο ποσοστό και έχουν μάλιστα ξεκινήσει πρωτοποριακά από την Τριφυλία εδώ και αρκετά χρόνια.

Η ανακοίνωση και η παρέμβασή του εξαντλείται σε υπηρεσιακά ζητήματα που τα διαχειρίζονται υπηρεσιακοί υπάλληλοι. Απουσιάζει πλήρως η όποια πολιτική του τοποθέτηση για το ζήτημα, τόσο στο επίπεδο της διαχείρισής του, όσο και στο επίπεδο των προτάσεών του.

Επιτέλους ο κ. Νίκας θα πρέπει να αντιληφθεί ότι οφείλει να παραιτηθεί άμεσα από Δήμαρχος γιατί με τη στάση του και την απαξίωση των συνεργατών του οδηγεί την Καλαμάτα σε αδράνεια, με ήδη εμφανείς τις πρώτες συνέπειες».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...