Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

O Παναγιώτης Παπαγιαβής νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Γορτυνίων Πάτρας

O Παναγιώτης Παπαγιαβής νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Γορτυνίων Πάτρας

Εορτάστηκε με λαμπρότητα (14/4/13) από τον Γορτυνιακό Σύνδεσμο Πατρών η μνήμη του Πατριάρχου του Γρηγορίου του 5ου του Εθνομάρτυρος.

Εις τον Ιερό Ναό Παντανάσσης χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Κ. Χρυσόστομου, ο οποίος εξεφώνησε και τον πανηγυρικό της ημέρας, εξετελέσθη ακολουθία μετά αρτοκλασίας.

Μετά το πέρας της λειτουργίας έγινε επιμνημόσυνος δέηση εις την προτομή του Πατριάρχου, που βρίσκεται στην πλατεία Παντανάσσης, και κατάθεση Στεφάνων.
Την τελετή παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, στην πλειοψηφία τους Γορτύνιοι. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Δημαράς, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αλεξόπουλος, ο διοικητής του Κ.Ε.Τ.Χ. ταξίαρχος κ. Λαμπρινάκης, ο αστυνομικός ταξίαρχος κ. Κυριακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μητρόπουλος, οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων κ. Κατσικόπουλος και κ. Χριστόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σκαρμέας, Τζανάκος, Μανωλοπούλου, Παπαγιαβής, Πολίτης. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων κ. Αντωνοπούλου και ο επίτιμος Πρόεδρος του Γορτυνιακού Συνδέσμου και μέλος της Ν.Ο..Δ.Ε. κ. Κακούρης Γεώργιος.
Ακολούθησε προσφορά καφέ μετ’ εδεσμάτων στο καφενείο «Παναχαϊκόν» στα Ψηλά Αλώνια παρουσία του Σεβασμιοτάτου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης τα μέλη προσήλθαν στο γραφείο του Συλλόγου (Γορτυνιακή γωνιά Ερνεστρώλε 31-35) για να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. 
Ο πρόεδρος κ. Θεόδωρος Δούρος αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τα μέλη του Συνδέσμου για την εξαετή εξαίρετη συνεργασία που είχαν, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει λόγω αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Δήλωσε δε ότι θα συμπαραστέκεται συνεχώς στις προσπάθειες του εκάστοτε συμβουλίου. Η διαδικασία ανέδειξε τους κάτωθι: 
Πρόεδρος: Παπαγιαβής Παναγιώτη (Δρακοβούνι) (ο πρόεδρος εκλέγεται ξεχωριστά και κατευθείαν.)

Μέλη κατά αλφαβητική σειρά :
Αλεξόπουλος Ιωάννης (Σύρνα)
Αρμακόλλας Ιωσήφ (Σύρνα)
Διαμαντόπουλος Παναγιώτης (Μάρκου)
Κανελλάκης Αναστάσιος (Παναγιά)
Κωνσταντόπουλος Νικόλαος (Βελιμάχι)
Λυμπεροπούλου-Μαυροειδή Νίκα (Δημητσάνα)
Μέγας Παναγιώτης (Βυτίνα)
Σαββόπουλος Νικόλαος (Βάκχλια)

Και για την εξελεγκτική επιτροπή:
Κακούρης Αντρέας (Κοντοβάζενα)
Κούζιος Κωνσταντίνος (Θεόκτιστο)
Παναγόπουλος Αντρέας (Σύρνα)
Τα μέλη του Δ.Σ. θα συνέλθουν σύντομα να συγκροτηθούν σε σώμα.
Οι νεοεκλεγέντες δήλωσαν: «Ευχαριστούμε τα μέλη του Συνδέσμου που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπά μας και δηλώνουμε ότι θα εργαστούμε για την σύσφιξη των σχέσεων των Γορτυνίων, την προώθηση των στόχων του Συνδέσμου και την εμφύσηση της Γορτυνιακής μνήμης στα μέλη και ιδίως της δεύτερης και τρίτης γενιάς.»


xespao

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...