Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καιρός | Τελευταία ημέρα για τον καύσωνα!

Καιρός | Τελευταία ημέρα για τον καύσωνα!

Τελευταία ημέρα με συνθήκες καύσωνα αναμένεται να είναι η Τετάρτη 10/07 από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να φτάνουν τοπικά στα ανατολικάστους 40-42 βαθμούς.

Αντίθετα στη Βόρεια Ελλάδα αναμένεται μεταβολή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τις ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες, οι οποίες σε ορισμένες περιοχές θα συνοδευτούν από πολύ ενισχυμένους ανέμους και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης σε περιοχές της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Εύβοιας και του Αιγαίου, ενώ τις βραδινές αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας θα συνεχίζουν να επηρεάζονται από ισχυρές καταιγίδες.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δοθεί από αργά το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, στη Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Εύβοια και σε παραθαλάσσια κυρίως τμήματα της ανατολικής και βόρειας χώρας, καθώς αναμένεται να επηρεαστούν από τοπικά ισχυρές καταιγίδες συνοδεία πολύ ενισχυμένων ριπαίων ανέμων.

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα προβλεπόμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 11/07, και επισημαίνονται οι περιοχές όπου χρειάζεται να δοθεί προσοχή λόγω της εκδήλωσης ισχυρών καταιγίδων.

http://www.meteo.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...