Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άφαντος ο Γιώργος Μαρίνος | Γιατί η Φόνσου ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

Άφαντος ο Γιώργος Μαρίνος | Γιατί η Φόνσου ζητά παρέμβαση εισαγγελέα
Κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται ο ηθοποιός και περφόρμερ, Γιώργος Μαρίνος

Τα ίχνη του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού και περφόρμερ Γιώργου Μαρίνου έχουν χάσει εδώ και καιρό οι φίλοι και πρώην συνάδελφοί του, οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία του. Η Άννα Φόνσου, η οποία παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού» έστειλε επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον» δήλωσε στην Espresso και συνέχισε: «Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του».

Ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το «Σπίτι του Ηθοποιού» επέστρεψε στη Βάρκιζα σε ένα σπίτι που κανείς δεν γνωρίζει, το οποίο ανήκει σε έναν κύριο, ο οποίος έχει αναλάβει και τη φροντίδα του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός ο κύριος φέρεται να είναι ο ίδιος άνθρωπος που απείλησε την Άννα Φόνσου λέγοντάς της «μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια».

H Άννα Φόνσου τόνισε: «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω». Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ δήλωσε: «Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα».

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο 80χρονος Γιώργος Μαρίνος ζει απομονωμένος και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Δεν είναι σε θέση να θυμηθεί ούτε γνώριμα σε αυτόν πρόσωπα, ούτε τις επιτυχίες του παρελθόντος του.

Άγνωστος απείλησε τη Φόνσου: Μην ασχολείσαι με τον Μαρίνο γιατί θα σου κόψω τα πόδια 

Απειλές για τη ζωή της κατήγγειλε ότι δέχτηκε η Άννα Φόνσου στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» του Open TV μιλώντας για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος ως γνωστόν έχει αποσυρθεί πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και τους τελευταίους μήνες ζει εντελώς απομονωμένος.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Μαρίνος έμενε για δύο μήνες στο «Σπίτι του ηθοποιού» καθώς τότε αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. Ωστόσο, ένας άντρας που βρισκόταν στο πλευρό του παρουσιαστή, τον πήρε από εκεί και την απείλησε πως αν δεν σταματούσε να ασχολείται με τον Μαρίνο, θα της έκοβε τα πόδια.

Άννα Φόνσου, Γιώργος Μαρίνος

«Γίναμε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια. Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά», ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου.

ethnos.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργος Μαρίνος, κατά κόσμος Γιώργος Κούρκουλος, αδελφός Νίκου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...