Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ορκωμοσία - Βουλή |: Έγκυος η Άννα Ευθυμίου!

Ορκωμοσία - Βουλή |: Έγκυος η Άννα Ευθυμίου!
Διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της η Άννα Ευθυμίου

Η Άννα Ευθυμίου μπορεί να διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως έκανε προεκλογικό αγώνα, κυνήγησε την εκλογή της και κατάφερε να μπει στη νέα Βουλή, αφού εκλέχθηκε στην Α' Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Την Τετάρτη, μάλιστα, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο Κοινοβούλιο, στην ορκωμοσία των βουλευτών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. 

Η Αννα Ευθυμίου, μία από τις 61 βουλευτίνες που ορκίζονται σήμερα στη βουλή, είναι μάχιμη δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο. Όπως, όμως, λέει η ίδια, η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της. Ήδη έχει έναν ένα 6χρονο γιο, τον Χρήστο και τώρα περιμένει την κόρη της, που θα γεννηθεί σύντομα. Πολύτιμη είναι η συμπαράσταση και η βοήθεια που έχει από το σύζυγό της, Γιώργο, τον οποίο γνωρίζει από τότε που και οι δυο τους ήταν παιδιά και αποφάσισαν να παντρευτούν στη Φολέγανδρο το 2012.

Η Αννα Ευθυμίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά η καταγωγή της είναι από τα Γρεβενά. Σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ και από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ. Ηταν για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής το 2015. Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας».

Άννα Ευθυμίου
Χαμογελαστή η νέα βουλευτής, Άννα Ευθυμίου (copyright: Eurokinissi)
Άννα Ευθυμίου, έγκυος
Χαμογελαστή η Άννα Ευθυμίου (copyright: Eurokinissi)

Πηγή - www.ethnos.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...