Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Δεμίρης

Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Δεμίρης
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ο Νίκος Δεμίρης, τραγουδιστής αλλά και ιδιοκτήτης του γνωστού και ομώνυμου τσιπουράδικου στη Νέα Ιωνία.
Η κηδεία του θα γίνει στις 5.30 σήμερα το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, και επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί για στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

 
Ο Νίκος Δεμίρης διατήρησε το ομώνυμο τσιπουράδικό του στη Νέα Ιωνία από το 1997 όταν και αποφάσισε να αφήσει πίσω του την μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, και να ασχοληθεί με τον δεύτερο έρωτα του, όπως έλεγε, τα θαλασσινά, το τσίπουρο και τον κόσμο…

Nikos_Demiris
 


Σε παλιότερες συνεντεύξεις του, είχε πει, «τραγουδούσα 30 χρόνια περίπου με το Καζαντζίδη, το Μπιθικώτση, τη Πόλυ Πάνου όλα αυτά τα ιερά τέρατα. Όμως τις αλλαγές που γινόντουσαν με την πάροδο του χρόνου δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω και αποσύρθηκα. Τότε οι φίλοι μου, πρότειναν να ανοίξω ένα τσιπουράδικο». Επί μία δεκαετία 1988-1998 ασχολήθηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εγγλεζονήσι».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...