Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αρκάς Γιάννης Μπέζος ετοιμάζει σειρά για τη ζωή του Κολοκοτρώνη!

Ο Αρκάς Γιάννης Μπέζος ετοιμάζει σειρά για τη ζωή του Κολοκοτρώνη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr τον ρόλο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη θα υποδυθεί ο ίδιος ο Γιάννης Μπέζος (από το Κεραστάρι Αρκαδίας).

Τελικά η επιστροφή της ελληνικής μυθοπλασίας είναι λίγο πιο έντονη και ορμητική απ' όσο έδειχνε αρχικά. Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των ιδιωτικών καναλιών όπου τα ελληνικά σίριαλ είναι τα κυρίαρχα και μάλιστα και στο δραματικό αλλά και στο κωμικό είδος, με σχεδόν είκοσι σειρές να δίνουν τη μάχη της τηλεθέασης, υπάρχουν κι άλλα νέα που έρχονται να προκαλέσουν ευχάριστες αναταράξεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αυτή την περίοδο περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σε μία μεγάλη παραγωγή με επίκεντρο τη ζωή, τη δράση και τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου όπου πρωταγωνίστησε ο Γέρος του Μοριά.

 
Οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει και πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και η εταιρεία παραγωγής που αναλαμβάνει όλη την διαδικασία, και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο της Ελλάδας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το καστ ενώ το σενάριο της σειράς θα βασίζεται σε ένα συνονθύλευμα από τα απομνημονεύματα του Θ. Κολοκοτρώνη αλλά και τα εκατοντάδες κείμενα που έχουν γραφτεί γι' αυτόν και αποκαλύπτουν πολλές και ενδιαφέρουσες πτυχές του βίου του. Ακόμη δεν έχει κλείσει συμφωνία με κάποιο κανάλι, αλλά είναι θέμα χρόνου, καθώς η σειρά προορίζεται να προβληθεί στην τηλεόραση τη σεζόν 2020 – 21.

1 σχόλιο

  • ΜΠΟΒΙΣΙΟΣ
    ΜΠΟΒΙΣΙΟΣ Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΗΜΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΛΛΙΤΖΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...