Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διέρρευσε η εικόνα του Samsung Galaxy Note 10!

Διέρρευσε η εικόνα του Samsung Galaxy Note 10!

Η Samsung έχει ανακοινώσει το επόμενο Unpacked event της για τις 7 Αυγούστου, ωστόσο τα press renders του Samsung Galaxy Note 10 διέρρευσαν ήδη και πλέον έχουμε εικόνα για το πως θα είναι η συσκευή. Από αυτά που ξεχωρίζουν είναι ένας από τους χρωματισμούς που θυμίζει λίγο από Huawei P30 Pro με το συνδυασμό μπλε-μοβ, η απουσία κάποιου πλήκτρου και όπως όλα δείχνουν ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται και στο νέο μοντέλο, κάτω από την οθόνη. Η μπροστινή κάμερα θα είναι τύπου punch hole, τα περιθώρια γύρω από την οθόνη ελάχιστα, ενώ το πίσω κάμερα setup έρχεται με κάθετη διάταξη.

Από τις εικόνες δεν φαίνεται το κάτω ή το πάνω μέρος, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο αν επιβεβαιώνεται η φήμη περί απουσίας 3.5mm audio jack. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει οθόνη 6.3 ιντσών, ενώ το Samsung Galaxy Note 10+ θα κινείται στις 6.7 ίντσες, με κάθε ένα από τα δύο μοντέλα να φτάνει και με μια 5G έκδοση.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το Samsung Galaxy Note 10 5G θα έχει 256GB αποθηκευτικό χώρο και θα προσφέρει και μεγαλύτερες εκδόσεις με 512GB και 1ΤΒ. H top έκδοση μάλιστα φημολογείται πως θα έχει και 12GB RAM, ενώ οι δύο μικρότερες θα έρχονται με 8GB RAM.

Περισσότερα σε λίγες μέρες.

enternity.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...