Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγγυημένη αποταμίευση και σύνταξη τώρα!

Εγγυημένη αποταμίευση και σύνταξη τώρα!

Ζούμε σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοοικονομικές αλλαγές είναι μεγάλες και αξίζει να παρακολουθούμε και σχεδιάζουμε το μέλλον μας πάνω σε σίγουρους χρηματοοικονομικούς σχεδιασμούς με τους πλέον εξειδικευμένους ανθρώπους.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα προβλέπονται μειώσεις των εγγυημένων αποδόσεων για εφάπαξ καταβολές ποσών από 1,75% εγγυημένη κοντά στο 1% καθώς επίσης και στα προϊόντα αποταμίευσης και σύνταξης φαινόμενο που συμβαδίζει με τις χαμηλές εγγυημένες αποδόσεις που έχει η αντίστοιχη ευρωπαϊκή αγορά με το ποσοστό να είναι κοντά στο 0,8% εγγυημένης

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εχει τη λύση :

Η πλέον συμφέρουσα πρόταση αποταμίευσης - επένδυσης με εγγύηση 2,2% (την πιο υψηλή στην αγορά). Δεν υπάρχει ούτε σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία ούτε σε τραπεζικό προϊόν κάτι τόσο δυνατό που να διασφαλίζει ταυτόχρονα και τα χρήματα σου όπως χαρακτηριστικά αναφέρω παρακάτω :

Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ανήκει στη γενιά των παραδοσιακών αποταμιευτικών-συνταξιοδοτικών εγγυημένου επιτοκίου υψηλής απόδοσης.

Η έναρξη αυτής της γενιάς συμβολαίων ξεκινά αρκετά έτη πριν, με την εγγυημένη απόδοση τότε να κυμαίνεται στο 3.5%. Σήμερα ωστόσο η ρευστότητα της αγοράς επενδύσεων έχει οδηγήσει στη σταδιακή μείωση των επιτοκίων. Αξίζει να σημειωθεί οτι οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες έχουν ήδη αποσύρει τις εγγυήσεις ή διατηρούν ένα ελάχιστο εγγυημένο επιτόκιο της τάξης του 1% -0%

Η απόδοση του εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου του συγκεκριμένου προγράμματος  σήμερα είναι στο 2,2% και είναι το υψηλότερο της ασφαλιστικής αγοράς.

Είναι μόνο λοιπόν το εγγυημένο επιτόκιο που κάνει τη διαφορά;

Το επιτόκιο δεν είναι το μόνο, είναι η φύση του συμβολαίου που κάνει τη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα συνταξιοδοτικά που η απόδοσή τους ρυθμίζεται βάση της πορείας των χρηματαγορών, και η φύση αυτή είναι η υψηλή αφορολόγητη απόδοση και η σίγουρη εγγυημένη πρόβλεψη για το μέλλον του ασφαλισμένου. Δεν υπάρχει άλλο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που να παρέχει με δέσμευση συμβολαίου υψηλότερες εγγυημένες τιμές για εφάπαξ και σύνταξη. Αυτή του η διαφοροποίηση είναι που το κάνει το ιδανικό πρόγραμμα για το σχεδιασμό αξιόπιστων και βάσιμων συνταξιοδοτικών εκθέσεων.

Το S57 της Εθνικής με το υψηλό εγγυημένο επιτόκιο δίνει τεράστιο πλεονέκτημα στον ασφαλισμένο λόγω του αφορολόγητου του χαρακτήρα εξαιτίας του υψηλού εγγυημένου του επιτοκίου.

Και δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχει και το επιτόκιο συνταξιοδότησης

Με απόδοση 2% εγγυημένη, που σημαίνει ότι τα χρήματα του ασφαλισμένου που παραμένουν στην ασφαλιστική συνεχίζουν να του αποδίδουν κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει άλλος φορέας που να παρέχει παρόμοια επιτόκια με τέτοιες μακροχρόνιες δεσμεύσεις για τον ασφαλισμένο.

Διακοπή συμβολαίου

Παρέχει τις υψηλότερες αξίες εξαγοράς σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου, παύσης δηλαδή από τη μεριά του ασφαλισμένου ο οποίος εξασφαλίζει υψηλή επιστροφή εισφορών με τη χαμηλότερη επιβάρυνση.

Χαρακτηριστικά:

  • · Επιτόκιο 2,2% εγγυημένο για την αποταμιευτική περίοδο και 2% για τη συνταξιοδοτική
  • · Ελεύθερη επιλογή σύνταξης και εφάπαξ
  • · Ελεύθερη επιλογή ηλικίας συνταξιοδότησης
  • · Ελάχιστη διάρκεια 15 έτη
  • · Ελάχιστη εισφορά 60€ /μήνα
  • · Επιλογή ανάμεσα σε σύνταξη προκαθορισμένου χρόνου 10, 15, 20 ,25 έτη ή ισόβιας σύνταξης ακόμη και ισόβιας μεταβιβαζόμενης σε τρίτο πρόσωπο
  • · Εγγυημένη περίοδος καταβολής της σύνταξης στην οικογένεια του ασφαλισμένου σε περίπτωση θανάτου του κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησης
  • · Επιστροφή των εισφορών σε περίπτωση θανάτου κατά την αποταμιευτική περίοδο σε δικαιούχους που έχουν οριστεί.
  • · Σταθερές εισφορές ή επιλογή ετήσιας αναπροσαρμογής 3%
  • · Αφορολόγητη σύνταξη και εφάπαξ τα οποία δεν συνυπολογίζονται επίσης στο φόρο αλληλεγγύης.
  • · Δυνατότητα πρόσθετης ασφάλισης, Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων με κάλυψη των εισφορών του ασφαλισμένου από την ασφαλιστική εταιρία σε περίπτωση αναπηρίας με 67%.
  • · ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΩΣ 30.000€ ΑΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ/ ΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΒΑΣΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Σε περιμένω να σχεδιάσουμε σήμερα ένα σίγουρο μέλλον με πραγματικό όφελος !

ΝΙΚΟΣ ΔΑΜΑΛΑΣ

Κορυφαίος Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Μέλος LIMRA INTERNATIONAL

Απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης

Mob.: 6972035833

Ε Mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...