Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλοκαιρινό baby boom | Τα έξι γεννητούρια της ελληνικής showbiz (εικόνες)

Καλοκαιρινό baby boom | Τα έξι γεννητούρια της ελληνικής showbiz (εικόνες)

Για τη Δούκισσα Νοµικού είναι η δεύτερη εγκυµοσύνη. Απέκτησε πριν από 16 µήνες τον αγαπηµένο της Σάββα, που την έχει τρελάνει. Αυτήν τη φορά όµως τα γεννητούρια για την πρώην Σταρ Ελλάς θα έχουν ροζ χρώµα, µια και, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, αναµένει µε αγωνία την έλευση της κόρης της.

Κοριτσάκι όµως περιµένει και η Ελένη Χατζίδου, η οποία µαζί µε τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, δεν παραλείπουν να µοιράζονται στιγµιότυπα από την καθηµερινότητά τους, σκέψεις και ανησυχίες. Προ ηµερών, µάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα νέο βίντεο µέσα από το οποίο ενηµέρωσε το κοινό της ότι γεννάει µέχρι τις 18 Σεπτεµβρίου. Επίσης, το νεαρό ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει η µπέµπα τους να πάρει το όνοµα Μελίτα - Δήµητρα.

 

Γένους θηλυκού είναι και το µωράκι που περιµένει η Φωτεινή Αθερίδου. Η νεαρή ηθοποιός, που αναµένει τον ερχοµό του πρώτου της µωρού µέχρι τον Σεπτέµβριο, απολαµβάνει στιγµές χαλάρωσης ούσα εγκυµονούσα. Άλλοτε δείχνει όλο καµάρι την κοιλίτσα της και άλλοτε αστειεύεται µε τα παραπανίσια κιλά. Το σίγουρο είναι ότι µαζί µε τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα αγωνιούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

 

Μανούλα όµως ετοιµάζεται να γίνει και η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία διανύει τους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της. Μάλιστα η νεαρή παρουσιάστρια, που ενηµερώνει τακτικά τους followers της µε φωτογραφικά ντοκουµέντα από τη φουσκωµένη κοιλίτσα της, έκανε µια αποκάλυψη για το φύλο του µωρού της λέγοντας τα εξής: «Πήγα να πάρω κάτι λουλούδια για τον κήπο και µια γλυκιά κυρία µού είπε “το χρώµα που θα σου δώσω σηµαίνει και το φύλο του µωρού που θα κάνεις. Έχω ένστικτο” – λέτε να είναι κορίτσι;».

 

Μέσα στις επόµενες εβδοµάδες, όµως, και η Φελίσια Λαπάτη θα γευτεί τη µητρότητα. Το δωµάτιο του µικρού µπόµπιρα -σε γαλάζιες αποχρώσεις- είναι ήδη έτοιµο, σύµφωνα µε ανάρτηση της ευτυχισµένης µανούλας του, που προ ηµερών απολάµβανε στιγµές ξεκούρασης στο Νησί των Ανέµων, τη Μύκονο.

 

Ως αξέχαστη και πολύ όµορφη µέρα χαρακτήρισε από την πλευρά της η Ιωάννα Παππά τη γέννηση του γιου της, στις 2 Αυγούστου. Η γνωστή ηθοποιός, λίγες µέρες πριν φέρει στον κόσµο το πρώτο της παιδί, ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες από το Σούνιο µε την κοιλίτσα αρκετά φουσκωµένη. Ακολούθησαν οι αναρτήσεις της µε το χαρακτηριστικό καρτελάκι που φορούν όλες οι µανούλες τη µέρα του τοκετού και, φυσικά, οι ευχές φίλων και συναδέλφων. 

 

ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...