Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το σπίτι-σκύλος | Το πιο περίεργο κατάλυμα Airbnb! (εικόνες)

Το σπίτι-σκύλος | Το πιο περίεργο κατάλυμα Airbnb! (εικόνες)
Οι λάτρεις των σκύλων θα το αγαπήσουν ενώ οι υπόλοιποι θα το χαρακτηρίσουν κακόγουστο. Ο λόγος για μια κατοικία σε σχήμα σκύλου, στο αγροτικό Αϊντάχο των ΗΠΑ, που νοικιάζεται μέσω Airbnb. 

Το Dog Bark Park Inn b&b στο Κοτονγούντ του Αϊντάχο δεν είναι απλά και μόνο φιλικό προς τα σκυλιά: είναι στην πραγματικότητα διαμορφωμένο σαν ένα τεράστιο beagle. Το τρίκλινο σπίτι που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα, είναι διώροφο και είναι διακοσμημένο, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, με οτιδήποτε σχετικό με τους σκύλους.



Το μοναδικό αυτό πανδοχείο είναι διώροφο και έχει το σχήμα ενός beagle
Το Dog Bark Park Inn δεν είναι καινούριο – έχει ανοίξει τις πόρτες του από το 2003 και αποτελεί ορόσημο στην πολιτεία αλλά τώρα έχει κερδίσει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή χάρη στο Airbnb. Η κατοικία ανήκει σε ένα ζευγάρι ντόπιων κατοίκων, των Φράνσις και Ντένις που είναι καλλιτέχνες στην χρήση του αλυσοπρίονου και σκαλίζουν μοναδικά αριστουργήματα σε σχήμα σκύλου.

Ο ιδιοκτήτης του σκαλίζει ξύλινα σκυλάκια όποιας ράτσας θέλετε
Ένα διώροφο πανδοχείο σε σχήμα σκύλου
Όσο για το μίνι ξενοδοχείο τους, η διανυκτέρευση κοστίζει περίπου 130 δολάρια. «Μείνετε σε ένα γιγάντιο σκύλο» αναφέρει η διαφήμισή τους στο Airbnb. «Ακριβώς, είναι ένα πανδοχείο φτιαγμένο σε σχήμα beagle και η διαμονή σε αυτό το σκυλόσπιτο είναι πραγματικά μοναδική και άνετη».

Στον περιβάλλοντα χώρο του καταλύματος υπάρχει και ένα κατάστημα δώρων για να αγοράσετε τα δικά σας αναμνηστικά
Εντός του καταλύματος μπορεί να βρει κανείς πολλά πράγματα για να παίξει το κατοικίδιό του, όπως μαξιλάρια και παιχνίδια ενώ σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν και πολλά ξύλινα σκαλιστά σκυλιά που φτιάχνει το ζευγάρι (κι αν δεν είστε λάτρεις των beagle, θα βρείτε σκαλιστά από πολλές ράτσες σκύλων).
Παντού υπάρχουν ξύλινα σκυλάκια - ακόμη και στο προσκέφαλο του κρεβατιού
Παντού υπάρχουν ξύλινα σκυλάκια - ακόμη και στο προσκέφαλο του κρεβατιού
Κι αν κάποιο από αυτά σας αρέσει ή ακόμη κι αν θέλετε να σας σκαλίσουν ένα ξύλινο αντίγραφο του δικού σας σκύλου, μπορείτε απλά να τους δώσετε μια φωτογραφία του και εκείνοι με μεγάλη χαρά θα το φτιάξουν – με το ανάλογο αντίτιμο.

Μοναδικά παιχνίδια για το κατοικίδιό σας υπάρχουν σε πολλές γωνιές του καταλύματος

Μοναδικά παιχνίδια για το κατοικίδιό σας υπάρχουν σε πολλές γωνιές του καταλύματος
Ιδιαίτερα δημοφιλές στην περιοχή - Οι επόμενες κρατήσεις ανοίγουν τον Απρίλιο του 2020
Δυστυχώς για τους λάτρεις των σκύλων που θα ήθελαν να μείνουν σε αυτό το πανδοχείο είναι ανοιχτό από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο αλλά είναι ήδη κλεισμένο για όλο το 2019. Οι επόμενες κρατήσεις αρχίζουν τον Απρίλιο του 2020.

Να σημειωθεί πως την πρωτιά στις ενοικιάσεις κατοικιών Airbnb έχει ένα μικρό και κουκλίστικο κατάλυμα στην μέση ενός δάσους στην Καλιφόρνια, σε σχήμα μανιταριού, όπου η αναμονή για να μείνει εκεί κάποιος φτάνει μέχρι και τους 9 μήνες.

Φωτογραφίες: Airbnb
Πηγή: iefimerida.gr - 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...