Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φροντίστε το για να σας φροντίσει! Δωρεάν έλεγχος υγείας Opel!

Φροντίστε το για να σας φροντίσει! Δωρεάν έλεγχος υγείας Opel!

Ο χειμώνας πλησιάζει, οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν και οι απαιτήσεις για ασφαλείς μετακινήσεις γίνονται ακόμη μεγαλύτερες. Σκοπός μας και ύψιστη προτεραιότητα, να εξασφαλίσουμε για όλους τους κατόχους Opel την ασφαλή μετάβαση στον προορισμό τους.

Γι 'αυτό το λόγο καλωσορίζουμε τη χειμερινή περίοδο με τη διεξαγωγή τεχνικών ελέγχων στο αυτοκίνητό σας εντελώς Δωρεάν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να

κλείσετε ραντεβού με το συνεργείο της επιλογής σας και στη συνέχεια οι ειδικοί θα ελέγξουν σημαντικά μέρη στο αυτοκίνητό σας όπως:

  • Μπαταρία και φώτα
  • Επίπεδα υγρών, λιπαντικό κινητήρα, αντιψυκτικό υγρό και υγρό υαλοκαθαριστήρα
  • Υαλοκαθαριστήρες
  • Κατάσταση και πίεση ελαστικών
  • Το σύστημα φρένων
  • Πλαίσιο, άξονα, εξάτμιση

Είτε οδηγείτε εντός πόλης, είτε έχετε προγραμματίσει εξορμήσεις στην εξοχή, επισκεφθείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Opel ΤΖΑΒΑΡΑΣ Α.Ε και κλείστε ραντεβού για την διενέργεια του Δωρεάν Χειμερινού Τεχνικού Ελέγχου έως 15 Δεκεμβρίου 2019.

gr winter 2019 dealers 1184x506 30102019b

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2710242858 εσωτ.25,  ή απευθυνθείτε στο email μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο https://www.opel.gr/service-aksesouar/service-offers-winter/safety-check.html

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...