Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παγκόσμια αγκαλιά στον 9χρονο Κουάντεν που έπεσε θύμα bullying

Παγκόσμια αγκαλιά στον 9χρονο Κουάντεν που έπεσε θύμα bullying

Οργή έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ένα βίντεο με πρωταγωνιστή ένα 9χρονο αγόρι με νανισμό που ζητεί να αυτοκτονήσει επειδή δεν αντέχει άλλο το bullying που υφίσταται στο σχολείο. Η συγκεκριμένη ιστορία έχει προκαλέσει ένα παγκόσμιο κύμα αλληλεγγύης και είναι ταυτόχρονα μία εξαιρετική αφορμή για να ξαναδούμε τη στάση μας απέναντι σε κάθε είδους διαφορετικότητα. 

Η ιστορία του μικρού Κουάντεν

O μικρός Κουάντεν έγινε παγκόσμια γνωστός από το βίντεο που ανέβασε η μητέρα του στο Facebook και στο οποίο κλαίει σπαρακτικά εξαιτίας του bullying που δέχεται καθημερινά στο σχολείο. Το εννιάχρονο αγόρι γεννήθηκε με αχονδροπλασία. Μία γεννετική διαταραχή η οποία προκαλείται από τον νανισμό. Η μητέρα του στο βίντεο εξηγεί ότι το παιδί της βιώνει τον σχολικό εκφοβισμό τόσο έντονα που σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Η ανταπόκριση παγκοσμίως ήταν μεγάλη και παιδιά απ' όλες τις χώρες του κόσμου στέλνουν το δικό τους μήνυμα στον εννιάχρονο Κουάντεν.

Στο πλευρό του και ο Χιου Τζακμαν

«Κουάντιν είσαι πιο δυνατός απ΄ό,τι νομίζεις, φίλε. Και ό,τι και να γίνει εγώ είμαι φίλος σου», λέει ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter. 

O επίσης γνωστός ηθοποιός Τζέφρι Μόργκαν έστειλε μήνυμα στο μικρό: «Έχεις ένα σωρό φίλους που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα. Είμαστε εδώ για σένα και θα σε στηρίξουμε. Τα παιδιά μπορεί να γίνουν πολύ κακά, αλλά για αυτό φταίνε οι γονείς τους».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...