Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός με βίντεο στο TikTok που δείχνει εκπαιδεύτρια να πετά βρέφος σε πισίνα (vd)

Χαμός με βίντεο στο TikTok που δείχνει εκπαιδεύτρια να πετά βρέφος σε πισίνα (vd)
Viral το βίντεο με πρωταγωνίστρια την εκπαίδευτρια και μητέρα του 8 μηνών παιδιού - Ποιος ο σκοπός της εκπαίδευσης αυτής για τα μωρά
Η Κρίστα Μέγιερ είναι μια 27χρονη μητέρα δυο μικρών αγοριών στο Κολοράντο Σπρινγκς των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία άνοιξε λογαριασμό στο TikTok τον Φεβρουάριο.

Πριν από το προηγούμενο σαββατοκύριακο, τα βίντεο που «ανέβαζε» συγκέντρωναν - στην καλύτερή τους - μέχρι 2.000 views. Ωστόσο, μέσα σε διάστημα τριών ημερών, ένα βίντεο που είχε σαν πρωταγωνιστή τον μικρότερο γιό της, Όλιβερ, ηλικίας 8 μηνών, έγινε viral με περισσότερα από 51 εκατομμύρια views στο TikTok και άλλες 20 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Twitter!

 
Το κλιπ της Μέγιερ δείχνει τον μικρό Όλιβερ να... πετιέται μέσα στο νερό της πισίνας από μια εκπαιδεύτρια κολύμβησης!

Έφτασαν ακόμα και να την απειλούν για τη ζωή της

Σύμφωνα με όσα τόνισε η ίδια στο BuzzFeed, γνώριζε ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα θεωρηθεί αμφιλεγόμενο από πολύ κόσμο και θα σοκάρει αρκετούς χρήστες. «Πολλοί άνθρωποι βλεπουν ένα βρέφος να πετιέται μέσα στο νερό και σκέφτονται πως αυτό δεν είναι καλό! Δεν θα έπρέπε να γίνεται και πολλά άλλα παρόμοια» είπε αρχικά στο αμερικανικό μέσο και συμεχισε: «Έλαβα μέχρι και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου! Υπήρξαν άτομα που μου είπαν πως είμαι η χειρότερη μητέρα, πως θέτω τη ζωή των παιδιών μου σε κίνδυνο και πως τα τραυματίζω».

Δεν πτοείται η μητέρα του μικρού Όλιβερ

Από την πλευρά της, η μητέρα του Όλιβερ, αισθάνεται πολύ άνετα με τα συγκεκριμένα μαθήματα και δεν δείχνει να πτοείται από τις... απειλές. «Στέλνω τα παιδιά μου σε μαθήματα κολύμβησης, σε ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον και με πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Αισθάνομαι πολύ άνετα με την παρουσία τους στο νερό και πρέπει να μάθουν πώς να παλέψουν για να επιβιώσουν, αν αυτό χρειαστεί»...

protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...