Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάσχα στην πόλη ή εκτός; Τα 8 SOS beauty προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου έτσι κι αλλιώς!

Πάσχα στην πόλη ή εκτός; Τα 8 SOS beauty προϊόντα που
πρέπει να έχεις μαζί σου έτσι κι αλλιώς!

Το να φτιάχνεις βαλίτσες και νεσεσέρ είναι μεγάλος πονοκέφαλος, τουλάχιστον για τις περισσότερες! Δεν πρέπει να το παρακάνεις γιατί είναι μάταιο να ζυγίζουν οι βαλίτσες σου τόνους ολόκληρους, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ξεχάσεις απαραίτητα προϊόντα που αν τελικά δεν πάρεις μαζί, θα είναι μεγάλη απώλεια! No worries!

p>Απλώς τύπωσε αυτή την σελίδα και κάνε check ότι έχεις τα εξής προϊόντα. Γιατί είτε περάσεις το Πάσχα σου εκτός πόλης είτε εντός, αυτά τα προϊόντα είναι θαυματουργά για την εμφάνισή σου.

1. Αποσμητικό! Η ανασφάλεια που προκαλεί η έλλειψη αποσμητικού είναι μεγάλη. Γι' αυτό το αποσμητικό σου πρέπει να είναι από τα πρώτα προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ!

2. Gel καθαρισμού προσώπου. Το έχουμε ξαναπεί: όταν πλένεις το πρόσωπό σου με gel χωρίς προηγουμένως να αφαιρείς το μακιγιάζ είναι σαν να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα σου. Άρα το gel καθαρισμού είναι απαραίτητο για να πλένεις το πρόσωπό σου όταν ξυπνάς και πριν πέσεις για ύπνο.

3. Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Αν και καθημερινά είναι προτιμότερο να αφαιρείς το μακιγιάζ σου με γαλάκτωμα ή ειδικό νεράκι και βαμβάκι, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, π.χ. όταν πας ολιγοήμερο ταξίδι ή είσαι κουρασμένη, μπορείς να το κάνεις ευκολότερα με ειδικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ.

4. Λαστιχάκι μαλλιών. Δεν σου χρειάζεται μόνο αν έχεις κοντά μαλλιά. Σε κάθε άλλη περίπτωση πρέπει να το έχεις στο νεσεσέρ, στην τσάντα σου ή στο χέρι σου ώστε να βεβαιωθείς ότι δεν θα το ξεχάσεις. Επίσης, είναι το must όπλο σου για να κάνεις όμορφα χτενίσματα αλλά και για να πιάσεις τα μαλλιά σου όταν θα κάνεις ντους ή όταν κάνεις το ντεμακιγιάζ σου και πλένεις το πρόσωπό σου.

5. Make up και αντηλιακή σε ένα! Όλοι οι δερματολόγοι επιμένουν ότι πρέπει να φοράμε αντηλιακό όλο τον χρόνο πόσο μάλλον τώρα που ο ήλιος έχει βγει για τα καλά (και ελπίζουμε να μείνει εκεί!) κι εσύ έχεις διάθεση για βόλτες! Εξοικονόμησε χώρο από το νεσεσέρ σου επενδύοντας σε μια αντηλιακή με χρώμα που λειτουργεί και σαν make up. Όσοι έχουν δοκιμάσει το Sun Protection Compact Foundation SPF30 της Shiseido (€35.00) δεν το αποχωρίζονται!

6. Πολυχρηστικό προϊόν μαλλιών. Δεν χρειάζεται να έχεις μαζί σου άλλο προϊόν για styling και φορμάρισμα, άλλο για να ξεμπλέκεις τα μαλλιά σου, άλλο για να φρεσκάρεις το χτένισμα, άλλο για λείανση!

7. Άρωμα σε travel size! Ένα ωραίο μυστικό για να μην κουβαλάς τα 100ml του αρώματός σου μαζί είναι να ζητήσεις δείγμα του αρώματός σου από την αντίστοιχη εταιρία.

8. Ενυδατική σώματος. Πολλά ξενοδοχεία (αν μείνεις εκεί δωμάτιο) διαθέτουν body lotions. Αλλά πολλές φορές οι υφές τους ή η μυρωδιά τους δεν μας ταιριάζει. Γι' αυτό προτού φύγεις επένδυσε σε ένα body lotion με λίγα ml (περνά και τον έλεγχο αν ταξιδεύεις αεροπορικώς).

Tip: Το συγκεκριμένο body lotion είναι άοσμο. Ένα καλό tip είναι να αναμείξεις λίγο προϊόν με μερικές σταγόνες του αρώματός σου και θα μυρίζεις υπέροχα απ' άκρο σ' άκρο!

PS: το έχεις στην τσάντα σου και το χρησιμοποιείς και σαν κρέμα χεριών.

ΠΗΓΗ http://www.tlife.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...