Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξέσπασε ο Αρκάς ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος: «Τους βιαστές να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ» (vd)

Ξέσπασε ο Αρκάς ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος: «Τους βιαστές να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ» (vd)
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος (με καταγωγή από το χωριό Ράδου Γορτυνίας) μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για το σάλο που έχει ξεσπάσει στο χώρο του θεάτρου, μετά τις δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βία. Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε, εκφράζοντας την άποψή του για τους θύτες που έχουν προκαλέσει τόσο κακό.

«Το θέατρο είναι ένας υγιής χώρος γι’ αυτό βγήκαν αυτά στη φόρα. Αυτά συμβαίνουν σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, όπου υπάρχουν άνθρωποι και συνεπώς θα υπάρχουν και απάνθρωποι συμπεριφορές. Τα κακά παιδιά να πάνε στα σπίτια τους, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει. Τους άρρωστους να τους δουν κάποιοι γιατροί και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Εγώ δεν έχω δουλέψει με σχεδόν κανέναν από αυτούς. Με τον Δημήτρη είχα μια ευγενική σχέση, τον είχα δει πέρυσι σε μια παράσταση, που είναι πολύ καλός, δεν ήξερα πράγματα και με ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι τα ήξεραν και δεν μίλησαν.
 

Αν τα ήξεραν υπάρχει μια συνενοχή. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Ήξερα ότι υπάρχουν κάποια κακά παιδιά, με τα οποία δεν είχα δουλέψει. Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους» ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...