Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σφριγηλό και σφιχτό σώμα με τέλειο μαύρισμα μόνο με τη δύναμη της φύσης από την ANAPLASIS!

Σφριγηλό και σφιχτό σώμα με τέλειο μαύρισμα μόνο με τη δύναμη της φύσης από την ANAPLASIS!
Tο καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ! Κι εμείς τι κάνουμε; Φοβόμαστε να εμφανιστούμε με το ανοιξιάτικο look, λόγω της λευκής επιδερμίδας και της εικόνας φλοιού πορτοκαλιού στο σώμα; Ε, όχι βέβαια! Τόσους μήνες μείναμε μέσα! Ήρθε η ώρα  να κάνουμε την εμφάνισή μας! Και ποιος είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας; Το πρώτο ελληνικό αυτομαυριστικό γαλάκτωμα – που δρα ταυτόχρονα κατά της κυττρίτιδας! Ναι! Δύο σε ένα! Το SELFTAN της ANAPLASIS μας μαυρίζει και κρατά σφιχτό το κορμί μας λειτουργώντας φυσικά προσφέροντας σταδιακά το επίπεδο μαυρίσματος που επιθυμούμε, ενώ παράλληλα
 καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η καινοτομία της ANAPLASIS στηρίζεται στην πρωτοποριακή φυσική σύνθεση του SELFTAN, με Βιταμίνη Ε, D–Panthenol, που φροντίζει για την ενυδάτωση του σώματος, με έλαια καρότου που αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης, σημύδα, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και κισσού που ενισχύουν την λεμφατική κυκλοφορία. Το SELFTAN της ANAPLASIS είναι αυτομαυριστικό, που σημαίνει ότι εφαρμόζεται στο σπίτι, όποια ώρα της ημέρας θέλουμε, χωρίς έκθεση στον ήλιο.
210409 A3 kartolina 1
Στη μάχη όμως κατά της χαλάρωσης της επιδερμίδας και της κυτταρίτιδας, η ANAPLASIS έχει ένα ολοκαίνουριο αποτελεσματικό και απόλυτα φυσικό προϊόν, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Λάσπη Φυκιών. Με 98% φυσικά συστατικά, όπως εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, σπιρουλίνας και ιπποκαστανέας, ενυδατώνει, συσφίγγει, επανορθώνει την επιδερμίδα, ενισχύοντας την λεμφατική κυκλοφορία. Η Λάσπη Φυκιών της ANAPLASIS είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν περιποίησης, που φέρνει το spa στο σπίτι! Τη χρησιμοποιούμε 2-3 φορές τη βδομάδα ως εξής: Απλώνουμε επαρκή ποσότητα στα επίμαχα σημεία, τα οποία εν συνεχεία τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη. Μια ώρα μετά ξεπλένουμε με νερό κι αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ολοκληρώνουμε την περιποίησή μας με το Έλαιο Σώματος CLT+ που θα έρθει να σφραγίσει τα αποτελέσματα της Λάσπης Φυκιών και θα δράσει επιπλέον στα επίμονα σημεία.
LASPH FYKION ANAPLASIS
Το επιβεβαιωμένα κορυφαίο προϊόν ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας είναι το Έλαιο Σώματος CLT+ της ANAPLASIS. Με 100% φυσική σύνθεση το Έλαιο CLT+, #1 επιλογή των καταναλωτριών στα Βραβεία Υγείας & Ομορφιάς 2021, στην κατηγορία περιποίησης σώματος, μας βοηθά να αποκτήσουμε ένα σφριγηλό, ενυδατωμένο και καλλίγραμμο σώμα. Πως; Με τα απόλυτα φυσικά συστατικά που περιέχει στη σύνθεσή του: Το φυτικό έλαιο καφέ, σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα φυκιού, κισσού, αγκινάρας και σημύδας, έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην πρόληψη, αλλά και τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Να γιατί το δέρμα αποκτά τη χαμένη του ελαστικότητα, κι εμείς την αυτοπεποίθησή μας.
Η καλύτερη απόδειξη για όλα αυτά, είναι τα επιβεβαιωμένα αποτελέσματα της ANAPLASIS από τις χιλιάδες καταναλώτριες που τα επιλέγουν.   
Τα προϊόντα της ANAPLASIS είναι τα μόνα με τόσο υψηλά ποσοστά φυσικών συστατικών στη σύνθεσή τους, είναι δερματολογικά ελεγμένα και πωλούνται αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.anaplasis.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...