Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικολογικός Καθαρισμός Σαλονιών Αυτοκινήτων microsplitting

Οικολογικός Καθαρισμός Σαλονιών Αυτοκινήτων microsplitting

Αυτοκίνητο!!! Ο πολύτιμος σύμμαχος μας! Τι θα κάναμε χωρίς αυτό; Μας πάει στην δουλειά μας, στην βόλτα μας, στα ταξίδια μας, στην εκδρομή μας, τα παιδιά μας στο σχολείο , φροντιστήριο και τις δραστηριότητες τους. Στην ουσία βρισκόμαστε στο σαλόνι του αυτοκινήτου μας πιθανόν και περισσότερο από το σαλόνι του σπιτιού μας.

  • Πως μπορούμε λοιπόν να φροντίσουμε για τον βαθύ καθαρισμό του;

Ειδικά τώρα που η covid εποχή δημιούργησε αυξημένες ανάγκες για αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας είμαστε εδώ με υπηρεσίες καθαρισμού όλων των υφασμάτινων επιφανειών  ινών με την καινοτόμο μέθοδο

microsplitting (μικροδιάσπαση) η οποία συνδυάζει καθαρισμό σε βάθος; αντιαλλεργική προστασία με μηδενικό χημικό αποτύπωμα.

Στο Pro Clean καθαρίζουμε το αυτοκίνητο σας με τα πλέον καινοτόμα και οικολογικά προϊόντα microsplitting .Τα προϊόντα microsplitting  χρειάζονται ελάχιστη υγρασία, διότι δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα και το υγρό στοιχείο είναι απαραίτητο μόνο για την απορρόφηση των ρύπων.  Είναι κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες ταπετσαρίες

Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως ο οικολογικός βιοκαθαρισμός με microsplitting του αυτοκινήτου, αναβαθμίζει και ανανεώνει την όψη του και την αίσθηση που έχουμε ως επιβάτες.

procleanozon

 

  • Τι είναι βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου;

Βιοκαθαρισμός του σαλονιού του αυτοκινήτου είναι ο εξειδικευμένος τρόπος υγρού καθαρισμού και αντιμετώπισης των λεκέδων στις υφασμάτινες επιφάνειες του αυτοκινήτου μας (καθίσματα, μοκέτα πατώματος & πατάκια, ταπετσαρίες θυρών, κλπ)

 

  • Τι είναι η εξυγίανση – απόσμηση – απομικροβίωση με όζον;

Επιπλέον στο αυτοκίνητο σας γίνεται εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος με την μονάδα EXTENSOR με την καινοτόμο τεχνολογία παραγωγής και κατάλυσης OZON ECO GREEN TECHNOLOGY. Η εφαρμογή του όζοντος δεν προκαλεί καθόλου επιβλαβή κατάλοιπα καθώς με την μονάδα EXTENSOR παραγωγής και κατάλυσης OZON ECO GREEN TECHNOLOGY (κατάλυση= μετατροπή όζον σε οξυγόνο σε σύντομο χρονικό διάστημα), δεν έχουμε υπολειπόμενο όζον στην ατμόσφαιρα. Η καινοτομία αυτή το καθιστά περιβαλλοντικά φιλικό απολυμαντικό και ο χώρος είναι άμεσα ασφαλής προς χρήση!

 

Το όζον (O3) χάρη στη υψηλή οξειδωτική δυνατότητά του , είναι αποτελεσματικό στο να καταπολεμά ή καθιστά ανίκανα οικολογικά, αντιαλλεργικά και πάνω από όλα χωρίς χημικά κατάλοιπα τα εξής:

  • Βακτήρια
  • Iούς
  • Μούχλα
  • Παράσιτα
  • Ζυμομύκητες
  • Μυρωδιές από καπνό ή τσιγάρο

 

Η εφαρμογή όζον στο αυτοκίνητο σας, μπορεί να γίνει μόνη της ή συνδυαστικά με τον βιοκαθαρισμό του αυτοκινήτου σας!

procleancar17

 

  • Γιατί ο βιοκαθαρισμός του αυτοκινήτου μας είναι απαραίτητος;

Ο βιοκαθαρισμός του αυτοκινήτου μας, δεν είναι μια περιττή πολυτέλεια, αλλά μια αναγκαία υπηρεσία που όχι μόνο θα αναβαθμίσει την όψη του, αλλά πρώτα απ’ όλα θα προστατεύσει την υγεία μας! Βακτήρια, μύκητες, ακάρεα, σπόροι μούχλας, σκόνη, ιδρώτας, λεκέδες από ροφήματα ή φαγητά, χώμα ή άμμος, τρίχες από τα κατοικίδιά μας, εμετός, κλπ, είναι μερικά από αυτά που συσσωρεύονται από την καθημερινή χρήση των αυτοκινήτων. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να καθαριστούν με το σκούπισμα με το απλό σκουπάκι … με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα περιβάλλον ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την υγεία μας.

 

  • Ποιες κατηγορίες αυτοκινήτων χρειάζονται βαθύ βιοκαθαρισμό στο εσωτερικό τους;

Όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την πολύτιμη υπηρεσία καθαρισμού του σαλονιού του αυτοκινήτου μας!Αν καπνίζεις στο αυτοκίνητο σου, αν είσαι οικογενειάρχης, αν ταξιδεύεις συχνά, αν έχεις κατοικίδιο, αν έχεις αγοράσει πρόσφατα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή αν θέλειςνα πουλήσεις εσύ το αυτοκίνητο σου και θες να αναβαθμίσεις την αξία μεταπώλησής, τότε σίγουρα χρειάζεσαι βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου. Aν είσαι επαγγελματίας (οδηγός ταξί, λεωφορείου, σχολικού, εταιρίες ενοικίασης ή/και πώλησης αυτοκινήτων, κλπ) τότε σίγουρα χρειάζεσαι βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου.

 

  • Μπορεί κάποιος να κάνει μόνος του τον βιοκαθαρισμό;

Όπως σε κάθε εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού έτσι και εδώ είναι πολύ σημαντικό ο βιοκαθαρισμός του αυτοκινήτου να γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η χρήση ειδικών πλυστικών μηχανημάτων, η εφαρμογή των κατάλληλων υλικών καθαρισμού, η σωστή εφαρμογή τους, το ομοιόμορφο ξέβγαλμα και στέγνωμα είναι μερικοί από τους παράγοντες που δίνουν το αποτέλεσμα πραγματικής καθαριότητας.

Έτσι για παράδειγμα γλυτώνουμε από φθορές που μπορούν να προκληθούν από:

  • Γδάρσιμο του υφάσματος από έντονη τριβή
  • αποχρωματισμό από κάποιο ισχυρό καθαριστικό
  • δημιουργία μούχλας ή μύκητα από κατάλοιπα σαπουνιού, αφρού ή και βρωμιάς
  • δημιουργία κακοσμίας (δημιουργία μούχλας ή μύκητα) επειδή δεν στέγνωσε σωστά και κράτησε υγρασία σε διάφορα σημεία , κλπ

 

  • Γιατί να προτιμήσω βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου με την καινοτόμο τεχνολογία microsplitting;

Ασφάλεια!

Tα προϊόντα microsplitting είναι τα μόνα με πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες λόγω πλήρους έλλειψης κατάλοιπων από απορρυπαντικά, σαπούνια και άλλα.

 

 

Μηχανισμός Δράσης

Η τεχνολογία microsplitting είναι η επόμενη γενιά καθαριστικών για ινώδεις επιφάνειες και όχι μόνο καθώς καθαρίζουν πραγματικά γιατί εκτός από ρύπους δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα. Διασπούν το ίχνος του λεκέ έως και 5.000.000 φορές ενώ είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχουν απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώρια ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες

 

Προστασία ινών, καθαρισμός μεγαλύτερης διάρκειας

Οι ίνες των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών που αφήνουν τα συμβατικά καθαριστικά.

Τα αντικείμενα που έχουμε καθαρίσει με τη σειρά microsplitting ρυπαίνονται δυσκολότερα απ’ ότι αυτά με τα κοινά καθαριστικά.

Στα αντικείμενα που έχουμε καθαρίσει με τα κοινά καθαριστικά μένουν υπολείμματα αφρού, σαπουνιού, χλωρίου κ.α. με αποτέλεσμα να προσκολλάται και να συσσωρεύεται πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ρύπων απ’ την επικόλλησή τους στα πλυστικά κατάλοιπα.

Επίσης διορθώνει τις ίνες από προηγούμενους καθαρισμούς καθώς αφαιρεί τα κατάλοιπα από απορρυπαντικά και άλλα υπολείμματα που έχουν προσκολληθεί στις ίνες.

 

Το Μηδενικό χημικό αποτύπωμα σημαίνει ότι με τα προϊόντα microsplitting όχι μόνο θα καθαρίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με εκπληκτικό αποτέλεσμα αλλά θα σας δώσει και πιστοποίηση ότι δεν θα αφήσει χημικά κατάλοιπα κατά τον καθαρισμό.

 

  • Οικολογία

Η τεχνολογία microsplitting είναι φιλική προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων. Οι φόρμουλες των προϊόντων microsplitting είναι κατατεθειμένες στο χημείο του κράτους, διαθέτουν πιστοποίηση οικολογικής διαχείρισης υδάτων και ECO για 100% βιοδιασπώμενο προϊόν. Μετά τον καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας, με προϊόντα microsplitting που διασφαλίζουν την διάρκεια του καθαρισμού μέχρι το επόμενο ραντεβού μας. Τα προϊόντα microsplitting θα τα βρείτε στο κατάστημά μας Βενιζέλου Ελευθερίου 25 στην Τρίπολη.

Επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα μας www.proclean-tripolis.gr

 Ακολούθησε μας στο Facebook εδώ! https://www.facebook.com/procleantripoli

 

Ακολούθησε μας και στο Instagram εδώ! https://www.instagram.com/pro_clean_tripoli/

 

Στείλε email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2710 222352, 6977318564 και 6972763921.

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση.

Σε περιμένουμε στο κατάστημα Pro Clean στην οδό Βενιζέλου Ελευθερίου 25 στην Τρίπολη Αρκαδίας για να γνωριστούμε από κοντά!

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...