Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Dirty Thirty Party!

Dirty Thirty Party!

Ε ναι λοιπόν, τα 30 είναι πιο κοντά από τοτέ και θες να το γιορτάσεις με τους φίλους σου κάνοντας κάτι  που θα σε ενθουσίασει για τη νέα δεκαετία!

Χαλαρή Μάζωξη στο σπίτι, barbeque στην αυλή, πάρτυ στο σπίτι με πολύ αλκοόλ και χορό ή ακόμα και ένα ποτό στα πιο in clubs της πόλης, ίσως ακούγονται βαρετά στα αυτιά σου! Πολύ πιθανόν με αυτούς τους

τρόπους να γιόρτασες τα προηγουμενα γενέθλιά σου και φέτος να αναζητάς κάτι το ξεχωριστό. Δεν θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω από την παρέα σου, ποτό και χορό (αν είσαι dance τύπος) για να γιορτάσεις όπως θέλεις τα 30 σου χρόνια.

Boat Party

Δεν ξέρουμε πως σου φαίνεται αυτή η ιδέα αλλά σίγουρα είναι πολλά υποσχόμενη. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να μη γιορτάσεις μόνο μία μέρα τα γενέθλια σου αλλά αντιθέτως να διοργανώσεις ένα διήμερο πάρτυ και πόσο μάλλον boat party. Η ιδέα του να γίνει το πάρτυ σε κάποιο νήσι γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Για παράδειγμα αν τα γενέθλια σου συμπίπτουν με τα εισιτήρια που έχεις κλείσει για Σαντορίνη, τότε απλά γκούγκλαρε Rent a boat Santorini και ξεκίνα να προετοιμάζεις το τέλειο πάρτυ.

Picnic Party

Αν δεν τρελαίνεσαι με τη θάλασσα και τα ταξίδια με μικρά καραβάκια σου προκαλούν ναυτία, τότε σίγουρα μπορείς να διοργανώσεις κάτι στη στεριά. Οργάνωσε το τέλειο Picnic σε κάποιο δάσος ή σε κάποιο πάρκο με τα απαραίτητα σνακς και ποτά! Μην ξεχνάς πως σίγουρα κοντά στην περιοχή σου υπάρχουν βουνά στα οποία όχι μόνο θα βρεις δροσιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και απίστευτη θέα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου δίπλα στη φύση με τους αγαπημένους σου; Φτιάξε λίστα με το τι χρειάζεσαι από σνακς και ποτά και είσαι έτοιμος! Φυσικά, από τη λίστα σου δεν θα πρέπει να λείπει και κάποια φαρμακευτική κρέμα για τυχόν αλλεργίες ή τσιμπίματα από έντομα.

Camping Party

Αν στα 30 σου, θέλεις να βγεις έξω από το comfort zone σου, τότε ζήσε το και διοργάνωσε το τέλειο party σε ένα camping και φυσικά διανυκτέρευση σε σκηνές. Το μόνο που μπορούμε να σου εγγυηθούμε είναι πως το πάρτυ σου θα αποκτήσει περισσότερους καλεσμένοςυ από όσους περίμενες αφού κι άλλοι φιλοξενούμενοι του κάμπινγκ θα κάνουν join, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ελεύθερο κάμπινγκ. Βρες την τέλεια τοποθεσία για σένα και τους φίλους και ... Happy Birthday!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...