Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

TikTok: «Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι»

TikTok: «Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι»

Viral έχει γίνει στο TikTok τα τελευταία 24ωρα ένας χρήστης, που χρησιμοποιεί το όνομα «Σταύρος Γεωργάς» και έχει εξελιχθεί σε γύπα των social media.

Τι κάνει; Στέλνει το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε κάθε κοπέλα που του αρέσει και θέλει να ανοίξει συζήτηση μαζί της. Μόνο που τις περισσότερες φορές καταλήγει να τα λέει με τον εαυτό του.
«Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι», αναφέρει στο πρώτο του μήνυμα.

Στη συνέχεια, είτε λαμβάνει απάντηση από την κοπέλα, είτε όχι αναφέρεται σε μια… υποτιθέμενη πρώην του, με το όνομα «Βασιλική». «Εσύ λογικά θα ξέρεις και την πρώην μου», τους λέει, προσπαθώντας έτσι να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Όταν πολλές τον διαγράφουν από τα social media και κυρίως από το Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί περισσότερο, τότε εκείνος επιμένει να τους στέλνει ζητώντας να μάθει τον λόγο. Άλλοτε πάλι, αναρωτιέται «Γιατί τον ξέχασαν» και -φυσικά- μένει στο «διαβάστηκε».




 

Tags:

Tiktok,

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...