«Επικό» προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο - «Ούτε εγώ κατάλαβα τι είπα»!
Μια εβδομάδα έχει μείνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι κάθε είδους διαφημίσεις από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και όχι μόνο έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Υπάρχουν μερικοί υποψήφιοι όμως που προσπαθούν να ξεφύγουν από την πεπατημένη προσπαθώντας να ξεχωρίσουν ανάμεσα στον κόσμο και να εξασφαλίσουν ψήφους.
Ίσως το πιο επιτυχημένο προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο έρχεται από την Πτολεμαΐδα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη που είναι σε πρώτο πλάνο και δίνει... ρεσιτάλ σατιρίζοντας άλλες διαφημίσεις υποψηφίων.
Στην αρχή αναφέρει τα ονόματα όλων των συγγενών και των φίλων του λέγοντας πως «αυτός είναι ο μόνος λόγος να τον ψηφίσουν», ενώ μιλώντας για τον εαυτό του, αναφέρει «γεννήθηκα στην πόλη της Πτολεμαΐδας... με καισαρική». «Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβα τι είπα» λέει κάποια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έχει ξεκινήσει να μιλάει για τους συγγενείς του, όταν κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης τον διακόπτει. Του φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλάζει ρούχα και φτάνει στο σημείο να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του. Τα όσα λέει από ένα σημείο και μετά υπαγορεύονται.
Σχετικά Άρθρα
- Μια βραδιά συγκίνησης, παράδοσης και τιμής | Δήμος Γορτυνίας και Μητρόπολη τίμησαν τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Χρίστο Κυριακόπουλο στη Δημητσάνα
- Μεγαλόπολη | Πρόταση 1 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των πλημμυρικών ζημιών
- Μεγαλόπολη | Προχωρά το σχέδιο για την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου
- Το Αντάμωμα στη Ζώνη Μεγαλόπολης (εικόνες)
- Τεγεατικός Σύνδεσμος | Τελέστηκε το Μνημόσυνο στη μνήμη των Ιδρυτών, Ευεργετών και των Υπέρ της Πατρίδος Πεσόντων Τεγεατών (εικόνες)






