Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

O Πάνος Δημάκης από το Άστρος αποκάλυψε ότι έχει κερδίσει 190.000 € σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων!

O Πάνος Δημάκης από το Άστρος αποκάλυψε ότι έχει κερδίσει 190.000 € σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων!

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Πάνος Δημάκης, από το Άστρος Αρκαδίας, το «Γεράκι» του τηλεπαιχνιδιού «The Chase» και συγγραφέας και μίλησε για τις συμμετοχές του στα τηλεπαιχνίδια γνώσεων που του έχουν χαρίσει έως τώρα περίπου 190.000 ευρώ.

Μιλώντας για το πώς έχει αποκτήσει όλες τις γνώσεις που τον βοηθούν στα παιχνίδια που έχει συμμετάσχει, ο Πάνος Δημάκης δήλωσε: «Δεν είναι ότι είχα προσλαμβάνουσες από το σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δεν με εμπόδισαν, δεν με απέτρεψαν από το να διαβάζω. Η επαφή έμενε στις εγκυκλοπαίδειες. Ιστορίες, γεωγραφίες ήταν τα αγαπημένα μου... Η μνήμη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια γνώσεων. Πολλές φορές και η ίδια η Μαρία Mπεκατώρου με ρωτάει πώς τα θυμάμαι όλα. Έχει να κάνει και με συνδέσεις. Αν ξέρεις καλή γεωγραφία είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυάσεις ένα γεγονός με το μέρος που εκτυλίχθηκε... Αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι πιο έξυπνος από οποιονδήποτε άλλο. Έχω βρει τρόπους".

The 2Night Show

Επιπλέον αναφέρθηκε και σε όλα τα παιχνίδια που έχει λάβει μέρος αλλά και στα ποσά που κέρδισε λέγοντας «Ξεκίνησα πριν πολλά χρόνια. Στο πρώτο που πήγα δεν κατάφερα να κάτσω στην καρέκλα. Ήταν ο Εκατομμυριούχος επί Παπαδόπουλου. Κατάφερα επί Αθερίδη όμως μετά από λίγα χρόνια. Εκεί πήρα 3.500 ευρώ. Μετά πήγα στο Θησαυροφυλάκιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκεί πήρα την πρώτη χρονιά 40.000 και τη δεύτερη πήρα 15.000. Έπαιξα συνολικά σε 11 επεισόδια. Σε 16 )επεισόδια) είχα πάει στον Φερεντίνο σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε πολύ γνωστό. Λεγόταν Οι κληρονόμοι. Πήρα 30..000 εκεί. Δεν πήγα ποτέ σε παιχνίδια τύχης. Ήθελα πάντα να διαγωνίζομαι σε γνώση. Στο 'Still Standing' ήμουν ο δεύτερος (παίκτης) που πήρε τα 30.000 ευρώ. Στο 'Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο' είχα πάρει 50.000 ευρώ».

The 2Night Show

Για τη συμμετοχή του στην τηλεόραση και το πώς του έγινε η πρόταση για το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, δήλωσε πως «Χτύπησε το τηλέφωνο μου το καλοκαίρι του 2020. Μου λένε 'Είμαστε η τάδε παραγωγή. Θα θέλαμε να συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι και αν θέλετε να μιλήσουμε και για το οικονομικό' Εγώ ήμουν στη φάση ότι είμαι σε διακοπές τέλη, Ιουλίου και τους λέω 'Θα με πληρώνετε κι όλας;' Πέρασα πολλά τεστ γνώσεων. Περίπου 800 ερωτήσεις»

Τέλος, αναφέρθηκε στη συγγραφή του βιβλίου του "17 Κλωστές", που έγινε και τηλεοπτική σειρά με σκηνοθέτη τον Σωτήρη Τσαφούλια και πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο: "Φοβόμουν τις αντιδράσεις Δεν παύει να είναι ένα ειδεχθέστατο έγκλημα, το οποίο η λαϊκή συνείδηση το έχει μεταβιβάσει σε εμάς ως ένα στίγμα. Παρόλο που αυτό ο άνθρωπος 'έφαγε' πολύ κόσμο, τον οδήγησαν ως ένα σημείο... 600 άτομα πήραν μέρος στην παραγωγή. Δεν άκουσαν να υπάρχουν διαφωνίες... Στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου ήρθε ένα απόγονος του Λαγωνιάρη. 'Λέω ωχ, τι βρισίδι έχω να φάω'. Σηκώνω τα μάτια και μου λέει 'Τι ωραίο που είναι το βιβλίο σας' και μου έδειξε το σπίτι του".

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 09:21 Σύνδεσμος σχολίου

    17:37 Τι έγραψες κομπλεξικε;; Το ένα χιλιοστό από το μυαλό του αν είχες, δεν θα το έγραφες, στυλιαρι, ξύλο απελεκητο, γκασμα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύναμη ο Πάνος μας. Το καμάρι τού Άστρους μας. Δυνατό μυαλό καί πολλα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τεράστιες γνώσεις. Μπράβο γεράκι μας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 17:37 Σύνδεσμος σχολίου

    15:26 Και μαλ@@@ σαν και σένα επίσης. Αν κρίνουμε μάλιστα κι από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιείς, καταλαβαίνουμε πολλά

  • τζέφρι μινέϊκο τσαντ
    τζέφρι μινέϊκο τσαντ Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    τηλεπαιχνίδια υπάρχουν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...