Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποιες είναι οι νέες τάσεις της μόδας σε ανδρικό και γυναικείο μαγιό για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν

Ποιες είναι οι νέες τάσεις της μόδας σε ανδρικό και γυναικείο μαγιό για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν

Καθώς εμβαθύνουμε στην καλοκαιρινή σεζόν, οι τάσεις της μόδας τόσο στα ανδρικά όσο και στα γυναικεία μαγιό, προσφέρουν μια σειρά από κομψές επιλογές προσαρμοσμένες σε διάφορα γούστα και προτιμήσεις. Στην συνέχεια θα εξερευνήσουμε αυτές τις τάσεις καθώς είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την χρήση που θέλουμε να κάνουμε πριν από κάθε επιλογή. Για τους τους άνδρες η επιλογή μαγιό είναι διαδικασία σχετικά πρακτική και γρήγορη. Για τις γυναίκες, όχι και τόσο, γιατί έχει να κάνει με το συνολικό σωματότυπό τους.

 

Ανδρικά μαγιό και τάσεις για το καλοκαίρι

 

Τα  σορτς παραμένουν η πιο αγαπημένη επιλογή για χρόνια. Τα board shorts είναι λειτουργικά και μοντέρνα. Φέτος, η μόδα προτείνει board shorts σε έντονα μοτίβα, τροπικά prints και ζωηρά χρώματα. Είναι ιδανικά για όσους ασχολούνται με θαλάσσια σπορ, όπως το σέρφινγκ ή το paddleboarding, καθώς παρέχουν εξαιρετική κάλυψη και είναι κατασκευασμένα από υλικά που στεγνώνουν γρήγορα.

 

Το μαγιό βερμούδα είναι λίγο πιο κοντό από ένα παντελόνι και είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή. Αυτή η σεζόν διαθέτει μια ποικιλία από στυλ από παστέλ αποχρώσεις αλλά και ναυτικά μοτίβα. Πολλές μάρκες εστιάζουν επίσης στη βιωσιμότητα, επιλέγοντας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον όπως ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

 

Τα σλιπ με τετράγωνα κοψίματα είναι ιδανικά για όσους προτιμούν ελάχιστη κάλυψη και μέγιστη κινητικότητα. Επίσης, τα μαγιό και τα τετράγωνα σορτς προσφέρουν μια πιο ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα. Τα έντονα χρώματα όπως το νέον και τα μοτίβα όπως τα γεωμετρικά prints είναι μοντέρνα, προσθέτοντας μια νεανική πινελιά σε αυτά τα κλασικά στυλ μαγιό.

 

Τα γυναικεία μαγιό για το καλοκαίρι

 

Ψηλόμεσο μπικίνι: Έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλή για την πολύ καλή εφαρμογή και την ρετρό γοητεία τους. Φέτος το καλοκαίρι, τα ψηλόμεσα μπικίνι στολίζονται με βολάν, πουά και φλοράλ μοτίβα. Είναι ιδανικά για όσους θέλουν λίγη επιπλέον κάλυψη ενώ εξακολουθούν να δείχνουν κομψά.

 
Το ολόσωμο μαγιό είναι κάτι διαχρονικό. Αυτή τη σεζόν, αναζητήστε λαιμόκοψη σε σχήμα V, που προσθέτουν μια πινελιά γοητείας και κομψότητας. Από μονόχρωμα έως εξωτικά prints, τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό είναι ευέλικτα και κατάλληλα για διάφορους σωματότυπους.

 
Τα tankini είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν ευελιξία και άνεση. Τα φετινά σχέδια περιλαμβάνουν κορυφές peplum, διχτυωτές πλάτες και ρυθμιζόμενους ιμάντες για βέλτιστη εφαρμογή και στυλ.

 
 
Συμβουλές συντήρησης για μαγιό

 
Η σωστή φροντίδα είναι ζωτικής σημασίας για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μαγιό σας. Ακολουθούν ορισμένες βασικές συμβουλές συντήρησης:

 
  1. Μετά το κολύμπι, ξεπλύνετε τα μαγιό σας με κρύο νερό για να αφαιρέσετε υπολείμματα χλωρίου, αλατιού, άμμου και αντηλιακού που μπορεί να καταστρέψουν το ύφασμα.

  2. Πλύνετε τα μαγιό σας στο χέρι σε κρύο νερό με ένα ήπιο απορρυπαντικό. Αποφύγετε τη χρήση λευκαντικού ή μαλακτικών υφασμάτων καθώς μπορούν να διασπάσουν τις ίνες. Πιέστε απαλά για να φύγει το νερό χωρίς να στύψετε τα μαγιό, κάτι που μπορεί να τεντώσει το ύφασμα.

  3. Απλώστε το μαγιό σας σε μια σκιερή περιοχή για να στεγνώσει. Αποφύγετε να το κρεμάτε σε κρεμάστρες, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τέντωμα του υφάσματος. Επίσης, αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως και πηγές θερμότητας, οι οποίες μπορεί να ξεθωριάσουν και να αποδυναμώσουν το ύφασμα.

    Εάν κολυμπάτε συχνά, σκεφτείτε να έχετε πολλές επιλογές μαγιό για αλλαγή. Αυτή η πρακτική επιτρέπει σε κάθε κομμάτι να ανακτήσει το σχήμα του, μειώνοντας την πίεση στο ύφασμα. Επίσης το βρεγμένο μαγιό μπορεί να προκαλέσει γυναικολογικά προβλήματα και δεν πρέπει να παραμένει για πολλές ώρες επάνω στο σώμα σας. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...