Εμετικός ο Ψαριανός: «Χαροκαμένη φίρμα η Καρυστιανού»

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, πρώην υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μετακλητός στο γραφείο του τέως αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π. Πικραμμένου, μέσω αναρτήσεων έκανε μια χυδαία επίθεση τόσο στη Μαρία Καρυστιανού όσο και στους χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν χθες σε όλη την Ελλάδα για να απαιτήσουν δικαιοσύνη για τις 57 ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη.
Ο ίδιος μάλιστα τόλμησε να χαρακτηρίσει την μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης ως «χαροκαμμένη φίρμα».
Ενώ δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό και ουσιαστικά είχε ένα παραλήρημα με αισχρές αναρτήσεις, με μία από αυτές να δείχνει φωτογραφία της κα Καρυστιανού και να γράφει ότι όλα αυτά τα κάνει «για τα λεφτά και την καρέκλα».
Σε άλλη ανάρτηση, συνεχίζει στο ίδιο ύφος λέγοντας «οι χαροκαμμένες το γλεντάνε;», ενώ κάνει ειρωνικά σχόλια και για την εμφάνισή της.
Παράλληλα συμφώνησε ότι όσοι βρέθηκαν στις χθεσινές συγκεντρώσεις, είναι «εντελώς άσχετοι, αφελείς και ηλίθιοι».
Την ίδια στιγμή επιτίθεται και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία σε άλλη ανάρτηση που κοινοποίησε, παρομοιάζονται ως αιμοβόρες ύαινες που θέλουν να εκμεταλλευτούν το δυστύχημα στα Τέμπη.
Ενώ χωρίς αιδώ αφήνει υπονοούμενα ότι τα ηχητικά που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα δεν είναι αληθινά αλλά προέρχονται από άλλα γεγονότα.
https://www.koutipandoras.gr/
Σχετικά Άρθρα
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή (6/7/2025) στη Γορτυνία
- Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ | Βάφτισαν «βοσκότοπους» κομμάτι του Μεσσηνιακού Kόλπου! (vd)
- Χάλκινο μετάλλιο για τη Βαλεντίνα Δρακοπούλου του ΓΣΑ στην Πάτρα (εικόνες)
- Η γιορτή της Αγίας Κυριακής στη Γαρέα Τεγέας
- Γιορτάζει το εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής στην Επισκοπή Τεγέας
7 σχόλια
-
ΒΡΩΜΕΡΌΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ
-
Χυδαίοι,κυνικοί,παλιάνθρωποι....
-
Μπορεί για το σύνολο των ανθρώπων που αναφέρει να έχει άδικο αλλά για κάποιους από αυτούς έχει δίκιο
-
Σιχαμένε
-
Χάσου ρετάλι της κοινωνίας.
-
τι ψηφίσαμε ; (!) ?
-
Εκκενώσεις βόθρων ο αχόρταγος.